vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с простатата и нейните заболявания. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

395 коментара

  1. Здравейте Доктор Василев! От 4 дни съпругът ми уринира трудно и болезнено. В единият от дните имаше леко повишена температура – 37,5. В обикновената урина има видима кръв, протеин, левкоцити, uro, nit позитивно, ph 6. PSA му е 8.8,а C реактивен протейн – 50. Преди около 4-5 месеца PSA му беше около 2 и никога до сега не му е бил повишен. Резултата от стерилната урина още не е готов. Бихте ли могъл да ми кажете дали имам основание за голямо притеснение и какво бихте ни препоръчал и посъветвал!?

  2. Здравейте Р.Георгиева,
    Вашият съпруг на-вероятно има уроинфекция и е необходимо да започне антибиотична терапия за овладяване на оплкванията. При инфекция е нормално да има повишаване на ПСА и С реактивния протеин.
    Успех!

  3. Здравейте Д-р Василев, направих си профилактично изследване на PSА, преди 3 дни .Около 3 седмици преди изследването съм пил Омник Токас, и около 2-3 месеца пия сао палмето, цинк, селен, таблетки с екстракт от коприва, тиквени семки и куркума. В началото на март приключих и курс с Инфламенд (около 50 дни) , в който има екстракт от пигеум.Всички тези медикаменти и добавки оказват ли влияние на нивото на PSA. Ако е така, с колко процента долу горе реално са намалили резултата от PSA теста.
    Благодаря!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане