vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с простатата и нейните заболявания. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

354 коментара

 1. Здравейте !
  Моля да разясните разликата между Омник Токас 0,4 и Таниз 0,4. Произведени са в Словения. Според описанията в листовките активното вещество е 0,4 мг.Три години употребявам Таниз . Уролог ми препоръча Омник. РСА – 1,2. Остатъчна урина 40-50 мл.

 2. Здравейте,
  Незнам колко време и как се е лекувал мъжът ви, но е добре да си запишете час за преглед. Аз ви препоръчвам shock wave терапията, много добре повлиява мъжете с такъв тип оплаквания.
  Успех!

 3. От известно време усещам боцкане в областта на простатата. Какво може да е това?

 4. Здравейте д-р Василев, аз съм мъж на 38 години и от 2 години изпитвам сериозни проблеми с простата. Простата ми, често се възпалява и трудно мога да седя на стол, има и калцификати, но мк на еякулат и урина винаги излизат чисти(правил съм изследвания в различни лаб.). Единствено с Андрофлор излизат ентерококи, но само там. Първата година от битката изпих много антибиотици, но резултата винаги си оставаше временен. Какво бихте ме посъветвали, има ли смисъл да пробвам лечение с Ванкомицин? Благодаря ви предварително.

 5. Здравейте Георги Зленков,
  За да ви препоръчам някаква терапия е необходимо да ви прегледам. Час за преглед и консултация може да си запишете на посочения в сайта телефон.
  Успех!

 6. Д-р Василев ходих на годишен профилактичен преглед за простата ехографията показва увеличение 45 / 52 на простатата и 40 мл. остатъчна урина . Изписаха ми Дуодарт да го взимам до края на живота си с забрана да пия бира и газирано. Прочетох листовката на Дуодарт има някой смущаваши неща като странични ефекти .Какво мислите за Дуодарт като терапия .

 7. Здравейте Владимир Петров,
  Дуодарт като медикамент е добър, но в апетчната мрежа има по-добри и с по-малко странични ефекти медикаменти.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане