За време на своето съществуване, Българският Урологичен Портал Urology.bg успя да привлече вниманието на десетки хиляди пациенти и лекари от цялата страна.
Може съвсем спокойно да се каже, че Urology.bg е един от най-популярните и посещавани независими медицински сайтове в областта на урологията. Може би най-популярният и най-посещаван в момента, с над 180000 уникални посещения за изминалата 2010г. и почти 500000 разгледани страници. Към днешна дата блогът е с Page Rang 3, което е изключително трудно да се постигне в българските условия.

Аудитория

Чете ни изключително таргетирана аудитория с различни урологични и андрологични заболявания, лекари, специалисти уролози, както и много много други.

Реклама с банер 728×90

Рекламата с банер с размери 728×90 е разположена на възможно най-централно място – горе, над логото на Urology.bg, на 100% от страниците. Това е банер с отлична видимост и позволени формати JPEG или GIF, в т.ч. анимиран GIF. Ако много искате банерът ви да е Flash – ОК, нека опитаме как ще стане, отскоро имаме нова система за управление на банерите, която поддържа Flash.
Цена на реклама с банер 728×90:
За 1000 импресии – 10лв.
Минимално количество импресии за поръчка в рамките на една рекламна кампания – 10 000. При поръчка на над 100 000 импресии моля не забравяйте да ни попитате какви отстъпки даваме. Има.
Още нещо важно – този банер може да се поръча и на ротация от 50% и 25%. Има резон в това, по този начин рекламната ви кампания ще трае по-дълго.

Реклама с банер 300×250

Рекламата с банер с размери 300×250 е разположена на отлично място – в дясната навигационна колона и на 100% от страниците. Това е банер с отлична видимост и позволени формати JPEG или GIF, в т.ч. анимиран GIF. Ако много искате банерът ви да е Flash, както при банера 728×90 от по-горе – ОК, нека опитаме как ще стане, отскоро имаме нова система за управление на банерите, която поддържа Flash.
Цена на реклама с банер 300×250:
За 1000 импресии – 7лв.
Минимално количество импресии за поръчка в рамките на една рекламна кампания – 10 000. При поръчка на над 50 000 импресии моля не забравяйте да ни попитате какви отстъпки даваме. Има.
Още нещо важно – и този банер може да се поръча и на ротация от 50% и 25%. По този начин рекламната ви кампания ще трае по-дълго.

Реклама под статия

Urology.bg осигурява още една възможност за реклама с отлична видимост – чрез текстов линк (nofollow) под 100% от статите (без началната страница и архивите). Текстовите линкове са оградени в бледо синьо каре.
Свободните текстови реклами под статия са само 5. Дължина на всяка реклама – до 60 символа. Рекламите се подреждат на принципа “First In – First Out”, т.е. компаниите, които са закупили първи реклама под статия, ще излизат по-отгоре в синьото каре.
Цена на реклама с текст под статия:
За 1 месец реклама – 40 лв.
За 3 месеца реклама – 65лв. на месец.
За 6 месеца реклама – 80 лв. на месец.

Ревю (преглед, обзор) на фирмен сайт или продукт

Това означава материал за вашия фирмен сайт и продуктите/услугите в него да попадне в Urology.bg. Много хора ще узнаят за фирмата ви и за продуктите ви, защото ще посетят сайта ви.
Моля, възползвайте се от тази възможност ако наистина сте убедени, че сайтът или продуктът ви са качествени и полезни за хората и имате аргументи за това. Ревютата се изготвят от редактор в Urology.bg – не публикуваме готови “платени” текстове.
Цената за едно ревю (преглед, обзор) е 120лв.

Отстъпки за обеми

Да, ние предлагаме страхотни отстъпки за обеми. Ако закупите реклама при нас в повече от една рекламна зона и за по-дълъг срок (например 6 месеца) или в по-сериозен обем импресии, сме готови да ви предоставим справедливи отстъпки. Потърсете ни за повече информация.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment