НАШИТЕ ПАЦИЕНТИ

dr-vassilev-pacienti-366

„Запознах се с Д-р Василев през 2016 г., когато бях изгубил надежда и не вярвах, че ще оздравея, след като 2 години неуспешно ме лекуваха няколко уролога. Д-р Василев е не само доктор, но и много добър в преценката си за хората и изключителен човек. Търпеливо ми обясни всичко за проблема и именно неговата загриженост и професионален подход ме убедиха да му се доверя. Аз и цялото ми семейство нямаме думи да опишем колко много сме му благодарни, че ме излекува за един ден!“ 

Даниер Гюров, 28 г.

dr-vassilev-semeistvo-gorchovi-pacienti

„Срещнах се с Д-р Василев през 2013 г. Тогава бях бременна и той някакси прие всичките ми болки и страдания много навътре. Успя да ни помогне и да ни вдъхне кураж, в момент когато бяхме много уплашени за мен и бебето ни. Винаги е отзивчив, отговаря по телефона и знам, че мога да разчитам на него.
Кръстих сина си Васил…“ 

Сем. Горчови

Д-Р ВАСИЛЕВ – УРОЛОГ

Д-р Василев започва работа като уролог веднага след дипломирането си през 2003 г. в Клиниката по урология на УМБАЛ “Александровска“, София, където има привилегията да се учи от най-добрите уролози в България и да натрупа опит с най-тежките урологични случаи.
Интересите и работата му са насочени към иновативните безкръвни и лазерни техники в урологията и през годините преминава редица обучения в чужбина.

През 2009 година става асистент към Катедрата по Урогия, а през 2013 защитава успешно дисертация по урология и от тогава е главен асистен към Медицински Университет, София.

През 2008 година създава сайта Urology.bg, където чрез образователни материали и авторски статии предоставям надеждна информация за урологичните проблеми – подробна, ясна и безпристрастна.
От 2013 год. разполага със свой собствен Урологичен Център „Д-р Василев“, който разширява възможностите за консултации и лечение на пациентите в амбулаторни условия. В края на 2015 става началник на Отделението по урология на Болница “ВИТА”, София до края на 2016.

От началото на 2016 до момента е Завеждащ направление Ендоскопска урология и Екстракорпорална литотрипсия към Клиниката по Урология на УМБАЛ „Алескандровска“, София.

„Вярвам, че да си лекар не е просто професия, а призвание. И следвайки своето призвание вече много години, аз се стремя да бъда наистина добър лекар.“

КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНЦИИ

Д-Р ВАСИЛЕВ – УРОЛОГ

bud-logo-4isto-sinio
logo_mu_new
alexandrovska-urologia-logo
eau_logo_transparent
ircad-logo
Нуждаете си от урологична помощ или съвет?
Урологичен Център „Д-р Василев“
тел. 0898 765 649; ул. Г.С. Раковски №186, София
Свържете се с нас!

181 коментара

 1. Здравейте д-р Василев 🙂 Правим опити за дете с жена ми,но все някакъв проблем излиза при мен…. правих си изледвания ,спермограми,микробиологий и тн.общо взето крайния резултат е един и същ….. оказа се според лекарите ,,дребна инфекция,, ! Последния антибиотик го пихме септември месец от тогава не съм имал оплаквания до преди 2 дни ! Пак ми излезе обрив по главичката ей така от нищото ! Мога да Ви пратя и снимка ! Имам чувството,че само аз виждам,че има проблем!

 2. Здравейте д-р Василев!След като изчетох коментарите във форумите,за безбройните доволни и благодарни Ваши пациенти се осмелих да Ви пиша и помоля за мнение и съвет по моят проблем.След операция ,гинекологична,по повод карцином,получих хидронфроза.За да направя дозата лъчетерапия ми бе поставена нефростома,казаха ми , че има стоп на уретера и дабъл джей не е станал.Лъчетерапията приключи и почивам вече, но как,къде и какво ще правя по-натам.Не съм боледувала от бъбреци или др. урологични заб..Бъбрека работи,изследванията са в норма.Доколкото разбирам проблема е в уретера.Имам и лимфоцеле.Бихте ли ми помогнал?Предварително Ви благодаря!

 3. Здравейте Величка Миткова,
  В такива случаи като вашият, хидронефрозата е доста често срещан проблем.Запушването на някой от уретерите става вследствие на гинекологичната операция.Така по интернет без да съм запознат с цялата история, документация и изледвания по вашият случай трудно бих отговорил категорично какви са възможностите пред този уретер да заработи отново.Моят съвет към вас е ако имате възможност да се видим лично и да обсъдим какви са възможностите във вашия случай.
  Успех!

 4. Здравейте д-р Василев,
  Аз съм с радикална простатектомия и последвали 40 сеанса лъчетерапия.След операцията се въстанових добре,но след 2 години започнах да уринирам кръв.
  Откриха ми обрасования в пикучния мехур и ги „отстраниха“.Е,от тогава(повече от година) живота меко казано ми се съсипа,хем отново си уринирам кръв хем
  не се удържам,от памперси ми писна.
  Според вас,има ли решение на въпроса? Проучих че,у нас операции при проблеми с инконтиненция при мъже са почти непознати.
  Моля за съвет. Ваши колеги ме обезсърчиха че,няма решение на проблема ми у нас.

 5. Здравейте.Искам да попитам каква е цената за обрязване.

 6. Здравейте Илиев,
  От споделената информация разбирам, че проблемите са няколко, а информацията която сте споделил е прекалено оскъдна.За съжаление по интернет едвали бихме могли да разрешим проблема.Моят съвет към вас е, ако имате възможност да си запишите час за преглед и да обсъдим по обстойно вашият случай и какви са въможностите за лечение.
  Успех!

 7. Здравейте Кристян,
  Обрязванете се прави по медицински показатели и задължително в болница.Пациента се приема по клинична пътека и има доплащане около 200лв за консумативи които здравната каса непокрива.
  Успех!

 8. Здравейте др.Василев.Детенцето ми е на 9 години и е със фимоза.Казаха ми,че трябва да му се направи обрязване.Въпроса ми е със лазер ли правите обрязването или не.Упойката местна ли е или пълна и колко струва операцията.Благодаря ви предварително.

 9. Здравейте Венета,
  Операцията може да бъде направена с лазер и със скалпел по класическият метод.Аз лично предпочитам класическият, защото ефекта е по-добър и по-щадящ за пациента без козметични дефекти.Операцията се прави със пълна упойка.
  Успех!

 10. Здравейте доктор василев на 25г.съм последно преди година съм употребявал стероиди и имам проблем.Ерекцията си се поява на моменти много силна правил съм изследвания спермограмата ми е много добра всичко по тях показва че е ок.Обаче липсва желанието за секс.бихте ли дали някой съвет благодаря предварително.

 11. Здравейте Nkolau,
  Моят съвет към вас е да изследвате нивото на серумния тестостерон и, ако има отклонение от нормата да посетите лекар.Спермограмата в случая не ни дава много информация за да говорим за еректилна дисфункция, а желанието за секс е сверзано със психиката и мислите на човека.
  Успех!

 12. Здравейте, д-р Василев!
  От няколко месеца с приятелят ми имаме проблеми с половите контакти. Първоначално започна да се оплаква, че ходи до тоалетна по-често, след това започна да отказва да имаме полови контакти и казваше, че няма желание, малкото пъти в които опитвахме все имаше някакъв проблем, най-често не може да задържи ерекцията и не може да достигне до еякулация, а все пак е на 23 години. Моля Ви кажете ни според Вас какъв е проблемът.
  Благодаря!

 13. Здравейте Зорница,
  Със сигурност проблем има, но какъв е той така директно не мога да ви кажа.За да започнем да разрешаваме проблем който съществува първо трябва да намерим причината за него.Тя може да бъде в здравния статус на приятеля ви, може да е на психологическа основа, а вие също може да спомагате за този проблем.Моят съвет към вас е той да посети лекар за да бъде прегледан.Така по интернет без много информация за пациента трудно бихме разрешили проблема.
  Успех!

 14. Здравейте доктор Василев. Казвам се Димитър Цветков, можеби си спомняте за мен. Значи видяхме се около преди един месец за операцията на късо гемче. Проблемът ми е че още имам лека болка и теглене при забелване и полов акт. Бих искал да помоля дали е възможно при следващото ми завръщане в България да отстраним този проблем , може би ще трябва да повторим френулоктомията или да отстраним изцяло препуциума. Защото и в края на половият акт ,самото опъване от гемчето ми прекъсва струята . Моля ви за отговор ако е възможно и ви благодаря за вниманието.

Comments are closed.