Pearly Penile Papules – лазерно лечение

Бързо и безкръвно отстраняване на бели пъпчици по пениса

lazerno-lechenie-na-ppp-530

Как се лекуват пенилните папули?

Пенилните папули или белите пъпчици ръба по главичката на пениса, известни най-вече като Рearly Рenile Рapules са нормални кожни образования, които в различна степен на изразеност се намират при всички мъже в полово зряла възраст. Обикновено не се налага да бъдат лекувани, но понякога представляват козметичен проблем за мъжа, който може да доведе до притеснение, срам и намалено сексуално самочувствие. Научете още за пенилните папули

Съвременното лечение на перлените пъпчици на пениса (Pearly Penile Papules) се извършва с СО2-лазер, като манипулацията е чисто козметична, продължава около 5-10 минути, зарастването продължава около 10 дни, без да остава белег.

Предимства на лазерната манипулация

Лазерната процедура има редица неуспорими предимства в сравнение с другите методи с ток или изгаряне с азот:

  • Прецизна, безкръвна и безболезнена аблация на папулите
  • Амбулаторни условия, без приемане в болница
  • Кратка продължителност – 10-15 минути
  • Отличен и траен естетичен резултат
  • Бързо възстановяване на нормален полов живот след 10 дни
lazerno-lechenie-na-ppp-530

Лазерно лечение на РРР

Урологичен център „Доц. Василев“

0898 765 649

ул. „Пчела“ № 8, София

Цена на лазерното отстраняване на PPP – 200 лв.

Защо в Урологичен Център „Доц. Василев“?

При нас можете бързо, лесно и ефективно да решите проблема с т.нар „пенилни папули“ по ръба на пениса. Д-р Василев е специалист уролог с дългогодишен опит в областта на лазерните операции и в ежедневната си практика използва най-новите методи за диагностициране и лечение на заболяванията на мъжката полова система. През годините в кабинета са третирани успешно над 1800 пациента с PPP.

Урологичният център „Доц. Василев“ е оборудван с най-съвременен хрургично-козметичен СO2 безконтактен лазерс дебелината на лъча само 100 μm, който освен режим на рязане, има и режим на коагулиране, което позволява много фино, прецизно и безкръвно извършване на манипулацията за премахване на пенилните перли. Вижте демострационното видео:

Пациентите за лазерното лечение на РРР

Много често пациентие се страхуват от манипулацията и излишно отлагат посещението при лекар. Вижте резултата от лазерното лечението на белите пъпчици в Урологичен Център „Доц. Василев“ и отзивите на пациентите след извършените процедури:

Г.П. на 29 години

„Благодаря на Д-р Василев за модерното лечение и професионално извършената манипулация!“

Вижте още

Н.К. на 35 години

„Освен че нещата се получиха много добре , хората от екипа ви с които имах контакт бяха усмихнати и някак с положително излъчване…!“

Вижте още

Как мога да се подложа на процедурата?

Лазерното отстраняване на папулите се извършва с локална упойка под формата на крем, като пациентитене усещат нищо при поставянето и не се нуждаят от предварителна подготовка и манипулациета може да се извърши веднага след прегледа. Процедурата е много кратка и продължава 2-3 минути, като веднага след нея, мъжете могат да се върнат към обичайната си активност, дори и на работа. След 10-12 дни дефекта зараства напълно без белег и с отличен козметичен и функционален резултат.

Обадете се, за да запазите час за преглед и лазерно лезение на папули  на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини за връзка с нас.

Цена – 200 лв и включва прегледа, манипулацията, контролните прегледи и проследяването.

Запишете час за лазерна процедура!

Урологичен Център “Доц. Василев”