Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

314 коментара

 1. Здравейте Георги,
  Не е задължително болката в тестиса от време на време да се дължи на варикоцелето което имате. По света има много мъже които имат варикоцеле и имат по няколко деца, така че няма какво да ви притеснява тази диагноза. Направете няколко опита за оплопждане, ако нещата не се получат тогава евентуално може да се пристъпи към операция.
  Успех!

 2. Здравейте докторе,преди четири дни правих секс,но така да се каже беше доста на сухо,оттогава гемчето ми се зачерви,смисъл такъв,оголвам си го без проблем,просто е зачервено и като съм възбуден от външната страна на пениса си личи за червеното гемче,една продълговата червена линийка,да го мажа ли с нещо или да го оставя само ,няма болка,просто е зачервено

 3. Здравейте, д-р Василев. Вчера, при сексуален акт с партньора ми направих неправилно движение и пенисът му изпука. Заболя го за много малко време, след което малко му спадна ерекцията. Въпреки това продължихме и успя да свърши. Днес, на следващия ден е леко оттекъл в основата, но не го боли, няма проблем и при уринирането. Обяснява, че го чувства странно и не става толкова твърд при ерекция, както преди. Прочетохме в интернет, че може да става на въпрос за разтягане на сухожилие в основата на пениса и ще мине до няколко седмици. Въпреки това, сме леко притеснени и бихме желали да чуем професионалното Ви мнение. Лек ден!

 4. Здравейте Атанас Григоров,
  Най-вероятно кожата е протрита и с времето постепенно кожата ще възвърне нормалния си вид. Не е необходимо да мажете с нищо.
  Успех!

 5. Здравейте А,
  Моят съвет към вас е той да бъде прегледан от лекар, защото понякога след такива травми последствията могат да бъдат необратими.
  Успех!

 6. Здравейте Д-р Василев,

  Имам простатит от около месец и половина с установени в еякулата резистентни E.coli към повечето антибиотици (Ampicilin, Cefotaxime, Ceturoxime, Ceturoxime/Axetil, Ciprofloxacin, Tetracycline and Trimethoprim/Sulfa), активните са само: Ertapenem, Gentamicin, Piperaciline/Tazobactam and Tobramycin.

  Бих искал да ви попитам, на базата на вашия опит, каква е възможността с течение на времето тази резистентност да изчезне и да може да бъде проложено антибиотично лечение?
  Принципно, времето за изчакване проблематичен фактор ли е?

  С уважение, М. Тодоров

  ПП. Уебстраницата Ви е изградена изключително интуитивно и с разбираема информация, което изгражда в мен/пациента уважение, доверие и компетентност от ваша страна.
  Късмет и успех!!!

 7. Здравейте М. Тодоров,
  Възможно е резистентноста да изчезне след време, но не е добре да чакате. Може през този период да провеждате shock wave терапия или да приемате билкови продукти.
  Успех!

 8. Здравейте, Преди 10 дни ми поставих диагноза Варикоцеле на левия тестис.Като симптоматиката се появи в рамките на три дни.Посетих двама специалисти който потвърдиха 3 та степен на варикоцелето.Чувствам лека тежест и парене в ляво.Правих скенер и всичко е нормално.Но от два дни забелязвам,че и на десния тестис започват да се надуват леко вените.Това нормално ли е и може ли да има някаква друга инфекция?

 9. Здравейте Станислав,
  Не е нормално, но не е изключено. Много, много редки са случаите на варикоцеле от двете страни. Възможна е инфекция, херния, удар и друга причина. Необходим е преглед от лекар.
  Успех!

 10. Здравейте. Направих си ПКк и изследване на урина, и седимент на урината. Всичко е наред като изключим факта, че имам 7-8 еритроцита в седимента на урината, както и следи от кръв в урината. От нялолко дни имам парене в края на уринирането и ходя по-често до тоалетната. Възможно ли е причината да са песъчинки и бихте ли ми препоръчали да повторя изследването, тъй като от 2 дни пия Уринал акут.

 11. Здравейте Илияна Илиева,
  Най-вероятно имате инфекция. Моят съвет към вас е да си направите микробиологично изследване на стерилна урина и с готовите резултати да посетите лекар за преглед.
  Успех!

 12. Здравейте доктор Василев. Искам да попитам. От известно време имам проблем с ерекцията. Тя трае само няколко минути и неможем с приятелката ми да се насладим на половия акт. На какво може да се дължи

 13. Здравейте Светослав,
  Причините за това оплакване могат да бъдат много и най-различни. За да се постави диагноза и предпише терапия е недобходимо да посетите лекар за преглед.
  Успех!

 14. Здравейте д-р Василев . Приятелят ми трудно и рядко достига ерекция дори с помощ , прониква с мек пенис и така свършва а при мен няма усещане нито за едното нито за другото или изобщо изчезва ерекцията за секунди . Спермата нормална на цвят без мирис но с желирани лепкащи парченца . Това импотентност ли е ? той е от повече от 3 г така , може и повече но не иска да споделя . Дайте съвет моля ви от къде да стартираме в лечението му , млад мъжкар на 42 . Благодаря ви .

 15. Здравейте Зорница,
  Моят съвет към вас е на първо място да направите микробиологично изследване на еякулат и с готовите резултати да посетите лекар за преглед. Приятелят ви най-вероятно има хронична инфекция, която е необходимо да започнне да лекува.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане