Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

332 коментара

 1. Здравейте,
  От няколко месеца имам краткотрайни остри болки около десния бъбрек. Няколко пъти на ден по 5-10 секунди, понякога имам периоди когато ги няма болките със седмици. С диабет съм от 10 години, но стойностите ми ги бива, гликираният хемоглобин ми е 6.5 последно. Аз самият съм на 23 г., не съм имал проблеми с бъбреците никога, преди имах микроалбуминурия около 200-300, защото бях много слаб, но сега е добре, около 10. Изследвал съм креатинин и урея, добре са и те. Моля за съвет какви медикаменти да вземам за болките и трябва ли да се притеснявам за нещо? Личният лекар ми каза да пия вода, а аз по принцип си пия поне 1.5-2 литра на ден.

 2. Здравейте. Имам въпрос. Възможно ли е при бактериална инфекция(или нещо подобно), придобита по полов път, инфекцията да се разпространи и засегне и друга част от тялото и да предизвика други симптоми като главобплие, замайване и тнт. Евентуално как бихме могли да разберем дали се случва нещо подобно при мен. В Интернет попаднах на някои статии, които ме накарха да се замисля, дали една инфекция може да се “разходи” по тялото и да предизвика още щети освен познатите. Това състояние е от вече доста време, не съм ходил на уролог, за това реших да попитам, за да разбера дали съм на прав или грешен път!

 3. Здравейте Рик,
  В зависимост от вида на инфекцията предадена по полов път е възможно при усложнение да има засягане и на други органи от тялото.
  Успех!

 4. здравейте Йордан,
  Лечението при състояние като вашето е оперативно. Кремовете само биха отложили операцията, но не биха ви излекували.
  Успех!

 5. Здравейте Любен,
  Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед. Най-вероятно бъбреците са добре от урологична страна, но е възможно да има друг проблем. Лекарства по интернет не е редно се изписват. Безраборното пиене на лекарства може да усложни понякога проблема.
  Успех!

 6. Здравейте, д-р Василев. Боря се с ешерихия коли, резистентна е. Миналата година имах тежки инфекции през месец с високи температури. Изписан ми е фуролин, още не съм го започнала, според вас да започна ли да го пия, има ли някакви странични ефекти. В момента пия тинктура, както и чайове.

 7. Здравейте, д-р Василев,
  Преди месец бях на преглед при вас заради болка в тестисите. Ехографът не показа нищо освен варикоцеле, но д-р Александров предположи, че няма как това да е причината. Пих лекарство за тонизиране на вените, но не помогна. Пуснах си изследвания на урина и еякулат, но няма наличие на нежелани бактерии. Тестисите продължават да ме болят и смущават половия акт. Напоследък забелязах, че често при секс започва да ми щипе и да се подуват значително кожата около пениса. Приятелката ми също усеща парене и може би подуване. Това дали е възможно да е свързано с болката в тестисите?

 8. Здравейте Михаела Иванова,
  Медикамента се произвежда за да се приема и да лекува. По принцип всички медикаменти имат странични ефекти. Дали за вас е подходящ да го приемате без преглед няма как да ви отговоря.
  Успех!

 9. Здравейте Slavi,
  Тези оплаквания не са свързани с тестисите, но е добре приятелката ви да посети гинеколог за преглед, а вие да се консултирате с коремен хирург евентуално за преглед за херния.
  Успех!

 10. Здравейте д-р Василев включвам се във вашият сайт просто да ви изкажа благодарност! Оперирахте ме преди два месеца поради фимоза. Пожелавам ви да бъдете все така преди всичко човек и успех. Страхотен специалист сте!!!

 11. Здравейте, при обрязване с лазер при отсраняване на превръзката и преди слагането на новата превръзка грешно ли е да се облива мястото с шевове с кислородна вода ?

 12. Здравейте докторе при бактерията Enterococcus faecalis кои е най добрия антибиотик и нормално ли е да имам умора лека температура лека болка в корема отпадналост и постоянно парене

 13. Каква е причината за реинфекция първо ми откриха бактерията Klebsiella oxytoca в спермокултурата пих една седмица антибиотик levofloxacin 500 mg по едно на ден за 7 денаи после след края на антибиотика изчаках 10 дена и направих ново изследване и тогава се появи бактерията Enterococcus faecalis и каква може да е причината и какво е лечението

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане