Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

332 коментара

  1. Здравейте Стамен,
    Най-добър антибиотик няма. Лечението е симптоматично и според резултатите от изследванията се преценя и подходящата терапия. В зависимост от това къде е изолирана бактерията са възможни и посочените оплаквания.
    Успех!

  2. Здравейте Атанас,
    Това не е реинфекция, освен ако в периода на изчакване не е имало предпоставка за ново заразяване. Антибиотичният курс който сте провел е твърде кратък за такъв тип инфекция. Вие най-вероятно имате хронична инфекция, а при нея много често при контролни изследвания се появяват различни бактерии. Лечението е продължително понякога и комбинирано.
    Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане