Урологична информация за пациенти

Ясно, подробно и достъпно за всеки!

Надеждна и достоверна информация за най-честите урологични заболявания, базирана на научни сведения, изследвания, както и опита на специалистите в съответната област.

В този раздел Ви предлагаме изчерпателна, надеждна и достоверна информация за най-честите урологични заболявания, базирана на научни сведения, изследвания, както и опита на специалистите в съответната област.

Камъни в
бъбреците

Проблеми с
простата

Рак на пикочния
мехур

Мъжки
болести

Защо е важно да занете?

През последните години, интернет се превърна в много удобен, бърз и безплатен източник на информация, което кара все повече и повече пациенти, да търсят решение на здравословните си проблеми първо там. Част от урологичните статии и материали в интернет са предоставени от достоверни източници, но голяма част от тях идват от несигурни и неизвестни източници, като информацията в тях често не е надеждна, изчерпателна, а понякога дори подвеждаща.

Стремежа ни е да Ви предоставим надеждна информация за урологичните проблеми – безпристрастна, подробна и ясна.

Ако имате въпроси – свържете се с нас, ще ви помогнем!

Вижте секцията с често задавани въпроси!

Тук сме отговорили на най-честите въпроси, които ни задават пациентите и сме сигурни, че ще откриете отговори на по-голямата част от проблемите, които Ви притесняват.

0898 765 649

ул. Г.С. Раковски №186 София

Въпроси към екипа

Всеки, който иска да ни попита или консултира за урологична болест, метод за изследване или просто се нуждае от съвет може да ни зададе въпрос, като се ангажираме да отговорим възможно най-бързо. Поради големия брой въпроси и ограниченията на писмения отговор – не се колебайте да ни потърсите по телефона 0898 765 649 – Д-р Василев, което значително ще улесни и ускори комуникацията с екипа ни.