vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан със заболяванията на бъбреците. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

 

 

248 коментара

 1. Здравейте Доктор Василев често уринирам възможно ли е да имам проблем с бъбреците

 2. Здр имам син 6год.с бъбречна едностранна хипоплазия.Десния бъбрек работи 10-20%с две кистозни ями.Та от една год все се оплаква от нещо напоследък има болки високо на коремчето като коликообразни и се чудя дали е свързано с болеста.Полочава и чести сърбежи в аноса а глисти няма.

 3. Здравейте Верка,
  Възможно е оплкванията на детето да свързани със бъбрека, но е възможно да има и друга причина за тези болки. Моят съвет към вас е да се консултирате с колегите детски уролози в болница Пирогов.
  Успех!

 4. Здравейте,
  Преди повече от година започнах да се събуждам нощем с нужда за уриниране. С времето случаите се увеличиха и към днешна дата почти няма нощ без събуждане. Пробвала съм много пъти да огранича течностите вечер, но това също не променя ситуацията. Иска ми се да открия причината за това, тъй като в много от случаите не заспивам повторно и това води до често недоспиване, тежък работен ден и т.н.. Възможно ли е да се дължи на нефрологични проблеми и какво бих могла да проверя/изследвам в случая?
  Благодаря предварително!

 5. Здравейте Денислава,
  На първо време бихте могла да направите микробиологично изследване на стерилна урина и с готови резултати на преглед при лекар. При необходимост да се направят допълнителни изследвания като ехография, урофлоуметрия, цистоскопия. Проблема при вас е свързан с пикочния мехур, а не с бъбреците.
  Успех!

 6. Какви са последствията от поставяне на нефростома,има ли голяма опасност от чести инфекции.Аз съм с онкологично заболяване и това и това още повече усложнява нещата,но иначе не мога да продължа с химиотерапията.

 7. Здравейте Катрин,
  Нефростомата се поставя когато няма оттичане на урина от бъбрека към пикочния мехур или има оформяне на хидронефроза поради запушване пътя на урината. Преди поставянето на нефростома има и други методи за отпушване на бъбрека. Нефростомата се поставя и на определен период от време се сменя.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане