vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с пикочния мехур. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

339 коментара

 1. Здравейте Боряна Бойчева,
  За съжаление не работим с деца. Моят съвет е да се консултирате с колегите детски уролози.
  Успех!

 2. Здравейте,Д-р Василев. Аз съм със склероза на мехурната шийка и на на 11.05.21 г. се оперирах. Операцията е TUR-P.Откакто ме изписаха имам много силни болки в изправено положение.При подмяна на катетъра на шестия ден след операцията се оказа,че имам неволно изпускане на урина,която изтича и не мога да спра уринирането.Това ме притеснява много,дали този проблем ще отшуми след заздравяване на оперативната рана или трябва да потърся лекарска помощ?

 3. Здравейте Юксел Юсуф Мехмед,
  Възможно е първите няколко дни след свалянето на катетъра да има неволно изтичане на урина, но това да няколко дни трябва да спре. В случай, че проблема продължи повече от седмица е добре да се консултирате отново с оператора, който е правил операцията на първо време, защото все пак той знае какво е рязъл. Възможно е да се наложи да ви бъде назначена и медикаментозна терапия.
  Успех!

 4. Майка ми има тази диагноза: ту везице уринарие , лейомиоматоза утери.много ли е старшно това.имам нужда от помощ.

 5. Здравейте Мийрем Изет,
  Ако майкави има диагноза Ту везице уринарие това означава, че има образование в пикочния мехур, което трябва да се изреже и да се изследва дали е раково или е доброкачествено. Другото е миома.
  Успех!

 6. Здравейте д-р Василев! Преди 10 дни ми оперираха склероза на мехурната шийка. Махнаха ми катетъра преди преди 4 дни. Пия много вода по препоръка на лекарите, но все още чувствам парене при уриниране и първите капки от урината винаги са розови, и после се избистря. Нормално ли е това и след колко време трябва да отшуми?

 7. Здравейте Владимир,
  Нормално е да имате тези оплаквания след операцията, но ви препоръчвам да си направите микробиологично изследване на стерилна урина.
  Успех!

 8. Здравейте сина е на почти 8години.Цяло лято неможем да се отървем от инфекции и бактерии в урината От днес отново сме с ентеркоки фекалес.Предната беше цитробактер френди и по предната ентеробактер клоаце.
  Вече незнам какво да правя?Помощ.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане