Болнична и хирургична дейност

Безкръвни, лапароскопски и класически урологични операции

laparoskopski-i-urologichni-operacii

Когато се налага лечение в болница?

Често при урологичният преглед се установяват проблеми, които не могат да бъдат лекувани амбулаторно и се налага хирургично лечение в болница.

Освен амбулаторна дейност в Урологичен център „Д-р Василев“ нашите специалистите активно работят в една от най-големите урологични клиники в страната – Клиниката по Урология към УМБАЛ „Александровска“, София.

При нужда от хирургично лечение, нашата работа не свършва в „кабинета“ и имаме потенциала и възможностите да продължим лечението на нашите пациенти в болницата – разбиване на камък, операция на простатата, операциия на бъбрека и др.

laparoskopski-i-urologichni-operacii

Болнична дейност

Клиниката по Урология към УМБАЛ „Александровска“, София е една от най-големите урологични клиники в страната. Там те ежедневно се лекуват едни от най-тежките пациенти от цялата страна и рутинно практикуват лазерни, безкръвни и лапароскопски операции. Клиниката е оборудвана с най-съвременен лазер за разбиване на камъни в бъбреците и уретерите, машина за ултразвуково разбиване на камъни, апаратура за лапароскопски операции и безкръвни операции на простатата и пикочния мехур.

Защо преглед в кабинета (а не в болница)?

Първичният преглед е най-важната част за началото на всяко успешно и ефективно лечение. Специалистът трябва да има възможност да ви отдели достатъчно време и да отговори спокойно на всичките ви въпроси. В динамичната среда на голямата болница, между операциите и другите отговорности това е почти невъзможно.

В урологичния център, в спокойна и уютна обстановка нашите специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси свързани с бъбреците, простатата, уринирането, различните андрологични проблеми или други неразположения, които имате в областта на пикочно-половата система.

dr-vassilev-prostata-laparoskopski-operacii-1

Как става постъпването в болница?

Ако при прегледа бъде установен проблем, който не е спешен, но налага лечение в болницата, определяме дата за постъпване във възможно най-ранен срок. На пациента се издава амбулторен лист, който да послужи пред личния лекар за издаване на т.нар. Направление №7 ( по изискване на НЗОК), с което пациента трябва да се яви в Клиниката по Урология в уговорения ден. Допълнителна информация за Клиниката по Урология на УМБАЛ „Александровска“.

Обадете се, за да запазите час за консултация и преглед на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

Пациентите за нас

Преглед уролог

Урологичен Център “Д-р Василев”