Лечение на мъжки проблеми

Проблеми с ерекцията, простатит, болести на пениса и тестисите

dr-vassilev-pacienti-366

Какво е андрология?

Болестите на мъжката полова система са често срещани и засягат предимно млади мъже в активна и репродуктивна възраст, а разделът от урологията, който се занимава с тях, се нарича андрология (от гръцки andros – мъж). Подобно на гинекологията при жените, в обзора на андрологията влизат чисто мъжки болести, засягащи половата и репродуктивна система на мъжа.

Прецизна диагностика и лечение

Урологичният център „Д-р Василев“ е специализиран в андрологичните проблеми и подхождаме професионално и лично към всеки наш пациент. В кабинета от години успешно се диагностицират и лекуват най-честите мъжки проблеми като:

cw-kuso-gemche
dr-vassilev-pacienti-366

Урологичен Център „Д-р Василев“

0898 765 649

ул. „Пчела“ №8, София

Цена на преглед при специалист-уролог – 70 лв.

Цена на преглед при Доц. Василев – 80 лв.

Ехография – 10 лв.

Иновативни методи за лечение на мъжките проблеми

Урологичнен Център „Доц. Василев“ е оборудван с най-съвременна апаратура за диагностика на проблемите с ерекцията, простатата и тестисите. Екипа ни разполага с модерен 3D/4D ехограф с възможност за измерване на кръвотока в артериите на пениса при слаба потентност или на вените на тестисите при съмнение за варикоцеле – т.нар цветен и пулсов доплер.

При проблеми с уринирането и простатата имаме възможност освен да „огледаме“ простатата в най-големи подробности (за наличие на възпаление или калцификати), но и измерим силата на струята и с точност да установим степента на затрудненото уриниране – т.нар. урофлоуметрия и уродинамика.

Кабинета е оборудван и с най-модерен CO2-лазер, за бързо и безкръвно лечение на късо гемче, бели пъпчици по пениса (pearly penile papules) и кондиломи.

Импулсно-лазерната терапия е  нов и модерен метод за физикална терапия и успешно повлияване при хроничен простатит, намалена ерекция и преждевремена еякулация.

Компетентност и професионализъм

Основно правило в кабинета е прецизното и внимателно отношение към оплакванията на всеки пациент, защото много често мъжете с  са силно притеснени и се срамуват да споделят оплакванията си, когато те засягат сексуалната функция. А ние вярваме, че индивидуалният и внимателен подход е ключов за правилното лечение.

Екипа от лекари в кабинета е с дългогодишен опит в лечението на мъжките болести, като през годините сме консултирали и третирали успешно десетки хиляди пациенти от цялата страна.  Доц. Василев, Д-р Йотовски, Д-р Кръстанов, Д-р Милушев работят в една от най-големите урологични клиники в България на УМБАЛ „Александровска“ и имат опит както с изключтелно тежки и сложни клинични случаи, така и с рутинни и чисто козметични и лазерни операции. Д-р Стоилов, който се занимава с физиотерапия терапия и успешно допълва екипа по отношение на хроничните и трудно лечими заболявания, като хроничен простатит, преждевремена еякулация и еректилни дисфенкции. Проф. Василев и Д-р Филипова са дерматолози с голям клиничен опит в лечението на кожни проблеми в областта на половите органи – гъбички на пениса, кондиломи и др. Запознайте се с екипа ни

urologichen-kabinet-dr-vassilev-1-530

Пациентите за нас

Обадете се, за да запазите час за консултация и преглед при пръблеми с ерекцията и мъжката полова система на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

Преглед и лечение на мъжки и сексуални проблеми

Урологичен Център “Д-р Василев”