Фокусирана магнитна терапия

Ефективно решение при инконтиненция на урината и проблеми с плодовитостта

incontinencia-impulsna-terapiq

Фокусирана високо-интензива магнитна технология

Урологичен кабинет “Д-р Василев” вече е оборудван с единствената в България апаратура за високо-интензивна фокусирана магнитна терапия на инконтиненция на урина. Технологията е от най-ново поколение и позволява напълно безболезнено и ефективно лечение на различни степени на изпускане на урина при жени и мъже. Системата помага успешно и при други урологични проблеми като еректилни и сексуални дисфункциипроблеми с плодовитостта.

incontinencia-impulsna-terapiq
bez-medikamenti-sinq

Без медикаменти

Метода е революционен и се базира на стимулиране и рехабилитация на тазовото дъно на жените с мощтни магнитни импулси, които предизвикват стягане на мускулатурата и съответно сфинктера на пикочния мехур, които са отслабнали и основна причина за инконтиненцията. Това е първата подобна апаратура в инсталирана в България, като ключов момент за успешното лечение е голямата мощтност на магнитното поле – около 2.5 Tesla (колкото при съвремене ядрено-магнитен резонанс), което позволява проникване на магнитните импулси в дълбочина.

komfortna-procedura-sinio

Комфортна процедура

Уредът представлява висококотехнологичен “стол”, на който пациентът сяда, а чрез контролна конзола се управляват функциите и силата на интензитета на импулсите. Процедурата е изключително щадяща за пациентите като по време на сеансите усещат приятно масажиране и тонизиране на тазовото дъно. Не се изисква никаква специална подготовка, а просто да седнат с ежедневните си дрехи, без дори да се събличат удобно на стола за около 30 мин.

neinvazivna-procedura-sinq-2

Неинвазивно лечение

Фокусираната магнитна терапия е неинвазивно и комфортно лечение при инконтиненциая на урината. Препоръчително е да се направят 6 процедури в рамките на 2-3 седмици, като продължителността на една процедура е не повече от 30 мин. и е напълно неангажиращабезвредна и без да се налага предварителна подготовка и спазване на какъвто и да било режим преди или след нея.

За кой е подходяща терапията?

inkontinencia-fokusirana-magnitna-terapiq

За кой е подходяща терапията?

Фокусираната магнитна терапия е отличен метод за рехабилитация на тазовото дъно и се препоръчана при следните състояния и проблеми:

  • Инконтиненция на урината
  • Стрес-инконтиненция на урината
  • Инконтиненция след операции на простатата
  • Стягане на тазовото дъно раждане
  • Вагинално подмладяване

Процедурите са напълно безопасни, без странични ефекти и се извършват под лекарски контрол, след преглед и по назначение от специалист. Само така може да се осигури добър ефект, безопасност и добри резултати от лечението.

inkontinencia-fokusirana-magnitna-terapiq

Ефективност и безопасност на магнитната терапия

Фокусираната магнитна терапия от 2000-та година е одобрена от Американската агенция за храните и лекарствата (FDA), като безопасен метод за рехабилитация на тазовото дъно.

През 2017 година в Урологичен Кабинет „Д-р Василев“ се проведе клинично наблюдение при 30 жени със стрес-инконтиненция, третирани с фокусирана магнитна терапия. Целта на проучването беше да се определи ефективността и безопасността на метода. Получените резултати бяха представени на Националния конгрес по Урология и категорично доказват ефективността по отношение на инконтиненцията на жените и значително намаляване на изпусканията (в 80 % от жените), като при около 40% от пациентките то напълно е изчезнало. Още повече, при  проследяване на пациентките един месец след терапията, ефекта не само не е изчезнал, а дори подобрението се е увеличило.

efectivnost-impulsna-terapiq-4-sinq
efectivnost-impulsna-terapiq-2-sinq

Каква е цената и как става записването?

До края на годината курса на лечение, с цел популяризиране на метода е на промоционална цена от 180 лв. за 6 процедури (т.е. по 30 лв. на процедура). Процедурата не се поема от здравната каса.

Обадете се, за да запазите своя час на телефон 0898765649 !

30 лв. на процедура

Запазете час за инпулсна терапия
Урологичен кабинет „Д-р Василев“

тел. 0898 765 649, ул. Г.С. Раковски №186, София

Свържете се с нас!