Урологична физикална терапия


Най-новите услуги в Урологичен център „Д-р Василев“ са свързани с урологичната апаратна физиотерапия, с която целим подсилване на ефекта от лечението и облекчаване на болките и симптомите при различни упорити проблеми като хроничен простатит и еректилни дисфункции.

BTL Diatermie

Високоинтензивен

лазер

Мощен лазер от най-ново поколение за физикална терапия при хроничен простатит. Благодарение на високия интензитет на лъча, прониква в дълбочина и трайно облекчава болката.

Ударно-вълнова (Shockwave) терапия

Метод за неинвазивна апаратна физиотерапия при проблеми с ерекцията и бактериален простатит. При нея се използват пневматично-генерирани импулси, с които се третират различни зони от пениса и малкия таз. Това дови до образуване на нови кръвоносни съдове в пениса и подобряване на потентността, а при простатит – подтискане на възпалението и засилване на оздравителните процеси.

udarno-vulnova-shockvave-terapiq-vassilev1

Импулсно-лазерна терапия

Ефективно лечение на хроничен простатит, което комбинира в една процедура отличните физиотерапевтични възможности на високо-интензивния лазер и шокуейв терапията.

Фокусирана магнитна терапия

при инконтиненция

Урологичен център “Д-р Василев” вече е оборудван с единствената в България апаратура за високо-интензивна фокусирана магнитна терапия на инконтиненция на урина. Технологията е от най-ново поколение и позволява напълно безболезнено и ефективно лечение на различни степени на изпускане на урина при жени и мъже. Системата помага успешно и при други урологични проблеми като еректилни и сексуални дисфункциипростатитпроблеми с плодовитостта.

incontinencia-impulsna-terapiq

Урологичен център „Д-р Василев“

тел. 0898 765 649

ул. Г.С. Раковски №186, София

След първоначален преглед и консултация в нашия център, всеки пациент получва препоръка за индивидуален курс на лечение в зависимост от специфичните му оплаквания и общото състояние на организма.