Урофлоуметрия

Прецизна диагностика на трудното уриниране

urofloumeria-urologichen-centur-vassilev

Защо се прави урофлоуметрия?

Урофлоуметрията е специализирано, високотехнологично урологично изследване, с което се определя скоростта и дебита на струята, както и времето за което пациента отделя урината. Тя е от съществено значение при диагностиката на увеличена простата и затруднено уриниране.

Урофлоуметрията ни позволява с точност да обективизираме до каква степен е нарушено уринирането и съответно по-точно поставяне на диагнозата.

Как се прави изследването?

Урофлоуметрията е напълно безболезнено и безопасно и представлява едно нормално уриниране в спецална апаратура наречена урофлоуметър, който дава графично изражениа на всички характеристики на уринирането – продължителност, дебит на струята – максимален и среден, количество отделена урина.

При кои болести се препоръчва?

Измерването на скоростта и дебита на уринирането е основно изследване в урологията, което е почти задължително при болести като:

  • Увеличена простатата
  • Склероза на мехурната шийка
  • Стриктури на уретрата
  • Хроничен простатит
dr-vassilev-urologichni-pregledi-4
urofloumeria-urologichen-centur-vassilev

Урологичен център „Д-р Василев“

0898 765 649

ул. Г.С. Раковски 186, София

Цена на урофлоуметрията – 15 лв.

Защо Урологичен Център „Д-р Василев“?

Урологичният Център „Д-р Василев“ е оборудван с апаратура за урофлоуметрия на една от най-реномирането фирми в областта Medtronic. Специалистите-уролози в центъра имат дългогодишен опит в диагностиката и лечението на болестите на простатата, камъни в бъбреците, заболявания на мъжката полова система и другите най-често срещани урологични проблеми.

Стремежът ни е винаги да предлагаме на нашите пациенти последно поколение апаратура за  прецизна и безкомпромисна диагностика в урологията. Освен с модерен урофлоуметър в центъра работим с най-мощен 3D/4D ехограф и FullHD видео цистоскоп.

Апаратурата в центъра дава възможност на опитния уролог за пълна диагностика на простатата, пикочния мехур, бъбреците, защото всяко лечение започва с поставянето на точната диагноза.

urologichen-kabinet-dr-vassilev-7

Нашите специалисти

В ежедневната си практика като уролози в една от най-големите болници в България УМБАЛ „Александровска“, специалистите-уролозиа от Урологичен Център „Д-р Василев“ са прегледали, консултирали и оперирали  хиляди пациенти, някои от които с най-тежките и сложни клинични случаи. Преминали са успешно редица международни обучения за най-съвременните методи и технологии в урологията и ежедневно работи с високоспециализирана апаратура за диагностика и лечение на урологичните проблеми.

zh
dr-yotovski-urology-bg-350
dr-stoilov-urology-bg-2

Пациентите за нас

Обадете се, за да запазите час за консултация и преглед при уролог на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

Диагностика на проблемите с уринирането

Урологичен Център “Д-р Василев”