Урологична дейност и иновации

Урологична Практика „Доц. Василев“

Иновативни методи за диагностика и лечение в урологията

За нас е важно да предлагаме на нашите пациенти възможно най-съвременните практики за преглед, лечение и консултация и за това се стремим апаратурата в Урологична Практика „Доц. Василев“ да е последно поколение и от най-реномираните световни марки.

3D/4D Ехография

Урологичнната Практика “Доц. Василев” е оборудвана с най-съвременна ехографска апаратура за урологична диагностика,  защото първия контакт с пациента и поставянето на вярната диагноза и адекватно лечение започват с урологичния преглег.

NO CODE EXECUTION ALLOWED HERE
lazerno-lechenie-na-ppp-530

СО2-Лазер за лечение на
късо гемче, пенилни папули
и кондиломи

Съвременно безкръвно, безболезнено и бързо решение на проблемите с късо гемче, перлени папули по пениса и кондиломи в Урологична Практика „Доц. Василев“ с най-ново поколение CO2 – лазер.

Ударно-вълнова терапия
при слаба ерекция

Урологична Практика „Доц. Василев“ предлага нов и иновативен подход за лечение на еректилни дисфункции чрез импулсно-лазерна терапия.

udarno-vulnova-shockvave-terapiq-vassilev1
cystoskopiq-flexibilen-vassilev

Цистоскопия от ново
поколение

Урологична Практика „Доц. Василев“ е оборудвана с най-свременен супер тънък флексибилен видео-цистоскоп, който позволява оглед на пикочния мехур с отлично FullHD качество на образа и прецизна диагностика дори на най-малките дефекти и образования.

Импулсно-лазерна терапия
при хроничен простатит

Импулсно-лазерната терапия е качествено нов подход за нейнвазивно лечение на проблеми като бактериален и хроничен простатит. Тя обединява две революционни технологии – високо-интензивен лазер и ударно-вълнова терапия.

BTL, HIL, SWT
inkontinencia-fokusirana-magnitna-terapiq

Магнитна терапия при
инконтиненция на урината

В Урологична практика “Доц. Василев” вече разполагаме с нова и уникална за България високоефективна апаратура за лечение на пациенти с проблеми със задържане на урината (уринарна инконтиненция ).

Лечение на мъжки
проблеми и слаба ерекция

Болестите на мъжката полова система са често срещани и засягат предимно млади мъже в активна и репродуктивна възраст, а раздела от урологията, който се занимава с тях се нарича андрология (от гръцки andros – мъж). Подобно на гинекологията при жените, в обзора на андрологията влизат чисто мъжки болести, засягащи половата и репродуктивна система на мъжа.

cw-mujki-bolesti
dermatoscopia-vassilev-urology

Дерматоскопия при кожни
проблеми на половите органи

Съвременно апаратно изследване на кожните изменения и проблеми по мъжките полови органи – кондиломи, рак на пениса, перлени папули и др.