Урологична дейност и иновации

Прецизна диагностика, компетентно мнение и
модерни методи

NO CODE EXECUTION ALLOWED HERE

Урологичен преглед и ехография

Екипа на Urology.bg предоставят на пациентите си възможност за прецизна диагностика и компетентно мнение или съвет в уютната атмосфера на Урологичният Кабинет “Д-р Василев”. Кабинета е оборудван с най-съвременна апаратура за урологична диягнастике,  защото първия контакт с пациента и поставянето на вярната диагноза и адекватно лечение започват с урологичния преглег.

NO CODE EXECUTION ALLOWED HERE
cw-lazer-kamani-1
cw-lazer-kamani-1

Лазерно разбиване на камъни

Лазерното разбиване е модерен, безкръвен и изключително ефективен метод за лечение на всички видове камъни, без значение от тяхната локализация и състав – в бъбреците, в уретерите и в пикочния мехур.

laser-prostate-deinosti-530

Лазерни операции на простатата

Ако имате проблеми с простатата и се нуждаете от операция трябва да знаете, че в съвременната медицина безкръвните (едоскопски) операции се определят като „Златен стандарт“ за лечението на увеличената простата. Безкръвната операция е много по-лека за Вас като пациент, с намален риск от усложнения и бързо, успешно възстановяване след изписване от болница.

laser-prostate-deinosti-530
razbivane-na-kamuni-ultrazvuk-530
razbivane-na-kamuni-ultrazvuk-530

Ултразвуково разбиване
на камъни в бъбреците

Камъните в бъбреците и уретерите са много често срещано заболяване, а екстракорпоралната литотрипсия (ЕКЛТ) или извънтелесното разбиване е най-използваният метод за лечението им, като ежегодно в България, хиляди пациенти се лекуват с него. Това е метод, при който конкрементите се раздробяват от ударни вълни, произведени извън тялото на пациента от специална машина наречена литотриптор.

lazerno-lechenie-na-ppp-530

Лазерно лечение на
късо гемче и пенилни папули

Съвременно безкръвно, безболезнено и бързо решение на проблемите с късо гемче, перлени папули по пениса и кондиломи в Урологичен Кабинет „Д-р Василев“ с най-ново поколение CO2 – лазер.

lazerno-lechenie-na-ppp-530
mujki-problemi-lechenie-krugl-400
dr-vassilev-pacienti-366

Лечение на мъжки
болести и проблеми

Болестите на мъжката полова система са често срещани и засягат предимно млади мъже в активна и репродуктивна възраст, а раздела от урологията, който се занимава с тях се нарича андрология (от гръцки andros – мъж). Подобно на гинекологията при жените, в обзора на андрологията влизат чисто мъжки болести, засягащи половата и репродуктивна система на мъжа.

lazerpunctura-urology-bg

Физикална терапия при
мъжки проблеми

Урологичният Кабинет „Д-р Василев“ предлага нов и иновативен подход за лечение на хроничен простатит, еректилни дисфункции и преждевременна еякулация, чрез физикална терапия включваща различни методи – Високо Интензивен лазре, електроакупунктура и лазерпунктура.

lazerpunctura-urology-bg
BTL, HIL, SWT
BTL, HIL, SWT

Импулсно-лазерна терапия

Революционна технология комбинираща ефекта на високоинтензивен лазер и магнитни ипулси за безболезнено и ефективно лечение на проблеми с ерекцията и хроничен простатит.