Лазерно обрязване (циркумцизия)

Бързо и безкръвно лечение на фимозата и трудното забелване на главичката на пениса

Какво е лазерното обрязване?

Фимозата е състояние, при което кожата на главичката на пениса не може да се заголва лесно и свободно. Това е често срещан проблем, който при възрастните може да се предизвика от инфекция, диабет или други проблеми, а при малките момченца да е вроден.

Лечението на фимозата е чрез малка оперативна интервеция, наричана обрязване или по медицински – циркумцизия. При нея се отстранява тесния участък от кожата на главичката (т.нар. фимозен пръстен), след което главичката остава частично или непокрита с кожа. Изискванията към съвременното лечение е това да стане максимално бързо, безкръвно и с най-добър козметичен резултат.

Какви са отличните характеристики на лазерното обрязване?

  • Прецизно и безкръвно
  • Кратка продължителност – 10-20 минути
  • Използват се резурбируеми конци
  • Отличен естетичен резултат
  • Бързо възстановяване на нормален полов живот след 20-25 дни

Преглед при фимоза

Урологичен кабинет „Д-р Василев“

0898 765 649

ул. Г.С. Раковски 186, София

Защо Д-р Василев?

Д-р Василев е специалист с дългогодишен опит и специализации в урологичните лазерни операции. В практиката си се стреми да използва най-съвременните методи за лечение на заболяванията на мъжката полова система и e лекувал успешно стотици пациента с фимоза от цялата страна.

Клиниката по Урология в УМБАЛ „Александровска“, София е оборудвана с модерен диоден лазер с мощтност 80 Вата на фирмата Dornier, който позволява прецизно и безкръвно извършване на процедурата на лазерно обрязване.

Какво представлява лазерното обрязване?

Лазерната циркумцизия е кратка хирургична интервенция, която продължава средно около 20 минути. Извършва се с местна, венозна или спинална анестезия, като пациентите не усещат нищо по време на процедурата. Преди манипулацията се изискват минимален обем кръвни изследвания (кръвна картина, кръвна захар и т.н.), за да се определи общото състояние на пациента.

След процедурата, болките са напълно поносими, а често пъти липсващи и пациентите могат да се приберат в къщи 2 или 3 часа след нея и не се налагат някакви допълнителни манипулации.

Как мога да се подложа на процедурата?

При съмнение за фимоза, препоръчваме предварителен преглед с уролог, за да се прецизира състоянието и тежестта на проблемите, както и да се определи най-доброто лечение за всеки конкретен пациент. Едва след консултация със специалист може да са назначи оперативно и лазерно лечение и да се гарантира успеха от манипулацията.

Обадете се, за да запазите час за преглед  при Д-р Василев на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини за връзка с нас.

ЗА ПРЕГЛЕД ПРИ ФИМОЗА

Урологичен кабинет “Д-р Василев”