Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

261 коментара

 1. Здравейте Д-р Василев,
  При профилактични изследвания на микробиология от еякулат ми излезе положителен резултат стрептококи групаБ. Докторът ми предписа Клиндамицин, но на антибиограмата виждам, че пише, че бактериятя е резистентна към него… дали става въпрос за объркване или?
  Благодаря предварително!

 2. Здравейте Борис,
  Най-вероятно става въпрос за объркване. Ако са резистетнтни към антибиотика, няма смисъл да се приема и трябва да се замени с друг.
  Успех!

 3. Добър бен. Имам един проблем появяват ми се малки бели точки точно покрай дубчицата на главичката бих бил много благодарен ако ми кажете според вас какво би било това.

 4. Здравейте имам цистит който при лечение минава временно при цистоскопия възпалена уретра от към входа въпросът ми е може ли да се обгори възпаленото място

 5. Здравейте Димитър,
  За да ви кажа какво точно имате е необходимо да ви прегледам, но от написаните оплаквания най-вероятно имате гъбична инфекция.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане