Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

251 коментара

 1. Здравейте Tulay,
  Това е нова инфекция която си причинявате сама след всеки акт. Необходимо е да промените нещо в самия полов контакт.
  Успех!

 2. Здравейте! Искам да попитам дали ако имаш констатирано варикоцеле на двата тестиса, можеш да водиш нормален живот? Ако дори в легнало положение усещаш неудобство?

 3. Ако имам атрофия на единиа тестис задължително ли е премахването му или мога да си живея така. В момента е с размерите на „жълъд“ така каза уролога в уромед Плевен и иска да го маха. Не ми създава проблеми ходих при двама различни уролога единия казва че трябва да се махне веднага другият ме пита защо да го махам и незнам какво да правя. Тестиса спря да се смалява нямам болка моляви дайте ми съвет.

 4. Здравейте Ивайло,
  За да кажа дали трябва да се махне тестиса е необходимо да ви прегледам и да получа повече информация за вас. На колко години сте, от кога е така и още доста допълнителна информация. Без преглед няма как да се постави диагноза.
  Успех!

 5. Здравейте,
  Скоро получих диагноза склероза на мехурната шийка.

  Изписаха ми омник токас, за да облекчи симптомите, които са чести позиви за уриниране, трудно започване, невъзможност за сдържане.

  След това ми предложиха да се направи операция, за да се реши проблема.

  Въпросите са ми следните:

  1. Има ли вариант да се оправя само ако пия омник токас?
  2. До колкото разбрах след операцията има опасност да спре еякулацията т.е невъможност да имам деца. Правилно ли съм разбрал и какъв е процента успеваемост на тази операция?

 6. Здравейте Иван,
  Медикамента е правилно изписан, но има вероятност той да не повлияе оплакванията и като страничен ефект пак да изчезне спермата. Ако ви действа може да останете само на него. След операцията твърде възможно е пак да няма семеизпразване, което пречи на оплодителната способност, но ще уринирате нормално. Процента е висок.
  Успех!

 7. Здравейте, имам сърбеж по главичката и пикочния канал незнам как точно се нарича е зачервени мястото и след уриниране ми пари 1 минута и спира .
  По тези симптоми какво е вашето мнение.

 8. Здравейте, д-р Василев,
  Имате ли опция за лечение на мъжки стерилитет и тестове за такъв във вашия център? Благодаря!

 9. Здравейте Димитър,
  Най-вероятно имате възпаление, можеби уретрит, но ви препоръчвам да си направите микробиологично изследване на еякулат и да посетите лекар за преглед.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане