Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

235 коментара

 1. Възможно ли е да се получи дискомфорт при уриниране след онаниране, изразяващ се в боцкане и щипкане по уретрата? На какво се дължи и какви съвети бихте препоръчали?

 2. Вече изминаха 10 дни и болката почти отшумя от само себе си! Ако не се пият лекарства възможно ли е самолечение от самосебе си или ще се влоши в бъдеще?

 3. Здравейте Андон,
  Аз бих ви посъветвал да си направите микробиологично изследване на еякулат и стерилна урина.
  Успех!

 4. Здравейте Йордан,
  Възможно е да има вроден проблем, но е необходимо да посетите лекар-уролог за преглед. Добре е да се направи преглед с ехограф на първо време и в последствие другите необходими изследвания.
  Успех!

 5. Здравейте Антон,
  Да възможно е да се появи дискомфорт при уриниране след онаниране. Това е нормално няма нищо притеснително.
  Успех!

 6. Здравейте Стоян,
  Да възможно е собственият имунитет при силна имунна система да се справи сам с проблема.
  Успех!

 7. Здравейте д-р Василев! От известно време усещам болка над срамната кост възможно ли е да е възпаление на пикочния мехур?

 8. Здравейте
  Как мога да ви пратя снимка, за да ви запозная с проблема, който имам

 9. Здравейте Надя Николова,
  Ако болката е свързана с парене и дискомфорт при уриниране, може да има връзка с пикочния мехур.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане