Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

191 коментара
  1. Здравейте Весела,
    Първите дни след процедурата е нормално да има кръв в урината, но ако това състояние неотшуми е добре да се консултирате с лекаря извършил разбиването.
    Успех!

  2. Веселин Атанасов

    Здравейте!
    На 59 т съм, хипертоник от 30 г. , а от 10 г имам слаба ерекция и уролог ми предписа вигра 50 мг. Вчера след секс ми падна кръвното на 105/65. Бях пил жен шен ултима, но не вярвам да е от него, то е растителна добавка. Пада ли рязко кръвното след еякулация или само при мен, защото имам проблеми с кръвното?

  3. Здравейте Веселин Атанасов,
    Кръвното налягане след еякулация не пада рязко.Незнам вашето кръвно нялагане във какви граници варира и как го подържате, но и незнаем тази хранителна добавка какви съставки съдържа. Възможно е и тя да бъде причина за този рязък спад на кръвното. Добре е да ви прегледа кардиолог.
    Успех!

  4. Анатоли

    Помагат ли пинис помпа за намалена ерекция

  5. Здравейте Анатоли,
    В зависимост от тежеста на проблема би могла да помогне, но е необходимо преди това да бъде проведен преглед от лекар, защото в противен случай последствията могат да са необратими при неправилно използване.
    Успех!

  6. Андон

    Резултатът ми след направено изследване на урина за урокултура е стерилна урина. Какво означава това? Че няма бактерии ли?

  7. Здравейте Андон,
    Ако резултатът е този, това означава че няма бактерии в урината.
    Успех!

  8. Соня

    Здравейте,
    При абцес кръв и гной и камък 3см необходимо ли е да се премахне бъбрека, инфекция, при която тъканите и мускула са засегнти на бъбрека?

  9. Здравейте Соня,
    При някои от случайте може да се стигне до махане на бъбрека, но не винаги е задължително. След необходимите изследявания и показани резултати се преценя какъв да бъде метода на лечение.
    Успех!

  10. Гергана

    Здравейте,исмам въпрос на мъжат ми му правиха цистоскопия преди 14 дни всичко беше наред няма рецидив д-ра каза само чее изгладил някакво ръбче в пикочният мехур на 9- тия и 12 тия ден при урениране излязоха по 1 съсирече но днес той малко дигна тежко и направо си уринираше кръв на какво се дължи

  11. Здравейте Гергана,
    Най-вероятно някой от кръвоносните съдове на мехура се е раздразнил и той кърви от там, още повече има праясна рана след манипулацията. Не е препоръчително да вдига тежко и трябва да пие повече течности, ако кървенето продължава е добре да се консултира с лекаря който е направил операцията.
    Успех!

Задайте ни въпрос

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit