Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

276 коментара

 1. Здравейте Петър,
  От споделените оплаквания по отношение на тестиса няма нищо притеснително. Чисто профилактично може да посетите лекар-уролог за преглед. Добре е да се консултирате и с психолог по повод другите оплаквания най-вероятно са на психологическа основа.
  Успех!

 2. Здравейте, д-р Василев благодаря ви за отговора ,искам само да попитам ако искам да си запиша час, при вас или при д-р Филипова. Става дума за възпаление на пениса -зачервяване на главичката и препуциума без секреция не знам дали е баланопостит но е от доста години и ми минава бързо само след измиване със интимен гел ,и след седмица пак се появява за един- два дена ,може и на нервна почва да е, Но е хубаво ако може да се разбере от какво се получава.Четох доста статий във гугъл че може да се развие и рак на пениса от това .И доста се стреснах ,Иначе подържам добра лична хигиена ,Благодаря ви

 3. Здравейте, вчера в състояние на ерекция натиснах пениса си надолу, за да чуя изпукващ шум, както правя всеки ден. Реших, че не е изпукал хубаво и продължих да натискам с умерена сила. Внезапно ме хвана страх и прочетох в интернет, че това може да увреди трайно ерекцията ми. Не изпитвах болка или нещо подобно. Въпеосът ми е следният:възможно ли е да съм си увредил частично нещо и то трайно? Какви биха били симптомите, които трябва да ме притесняват? По-късно през деня реших да проверя дали ще изпитам болка, ако отново се опитам да чуя изпукващ звук. Беше глупаво, признавам. Не изпитах някаква болка, но оттогава имам чувството, че имам минимално парене в горната част на пениса(главичката). Приемам, че е възможно да си внушавам. Благодаря предварително и съжалявам, ако звучи твърде нелепо историята ми.

 4. Здравейте мони,
  Препоръчвам ви да си запазите час за преглед, когато обстановката в страната се стабилизира. Тъй като проблема не е спешен.
  Успех!

 5. Здравейте Богдан Андонов,
  Най-вероятно ви няма нищо. Чисто профилактично е добре да посетите лекар за преглед. Никога повече Не натискайте пениса си за чувате изпукващ шум.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане