Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

203 Коментара

 1. Здравейте Стела,
  Да, препоръчвам ви да си запишете час за преглед, защото за съжаление няма как тук да ви изпиша рецепта с лекарства и е добре да си направите микробиологично изследване на стерилна урина преди прегледа.
  Успех!

 2. Здравейте jordan,
  Най-вероятно сте направил възпаление на пикочните пътища и е добре да посетите лекар-уролог. Трябва да започнете лечение по-скоро, но за съжаление няма как да ви изпиша рецепта по интернет.
  Успех!

 3. Здравейте доктор Василев. Бях ви писал- момче на 25 години, което ви изпрати кръвни изследвания и такива на урината. Ходих при уролог, понеже съм в Русе. Каза ми, че имам възпаление на пикочните пътища. Изписа ми три лекарства- Аугментин антибиотик, цистон и би-профенид. Вече ги пия от два дена и приемам много вода и течности. Отново симптомите ми са почти същите. Може би още съм в началото на лечението. Отбягвам много храни- люто, алкохол, кафе, безалкохолно, сладки изделия, месо дори. С какво е удачно да се храня и този курс дали ще ме излекува напълно? Благодаря Ви за помощта, макар й чрез Вашата опция да получавате по този начин съобщенията и молби на пациенти, които имат нужда от компетентно мнение, но сте готов да се отзовете на всеки човек със здравословен проблем за себе си.

 4. Здравейте искам да попитам. Мъжът ми от скоро се оплаква от сърбеж и дискомфорт в областа на пенисът. Също така каза че има чувството че сякъш нещо му е запушило пикочният канал. Има и мънички мехурчета от долната страна на главичката. Моля ви кажете ни каква може да е причината за това. Благодаря ви

 5. Здравейте Jordan,
  Понякога инфекциите на пикочните пътища са доста упорити за лечение и е необходимо по-дълго време да се приемат медикаменти, ако няма ефект от назначената терапия е добре да се консултирате отново за удължаване на курса или промяна на лечението.
  Успех!

 6. Здравейте Елизабета Янкулова,
  Моят съвет към вас е мъжът ви да посети лекар за преглед, защото най-вероятно има инфекция. Добре е да спазвате полово въздържание докато той започне лечение.
  Успех!

 7. Здравейте, д-р Василев,
  на 60 години съм и имам запушвания на кръвоносните съдове. Пия Ко-Ирбеко (150 мг на ден) и Конкор (2,5 мг). Предвид възрастта ми имам затруднение с ерекцията. Противопоказно ли е, да приемам симуланти от типа на „виагра“ или такива на билкова основа?

 8. Здравейте Христо,
  При проблем с кръвното налягане и без преглед от специалест не е препоръчително да приемате медикаменти от типа на „виагра“.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане