Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

193 Коментара

 1. Здравейте Весела,
  Първите дни след процедурата е нормално да има кръв в урината, но ако това състояние неотшуми е добре да се консултирате с лекаря извършил разбиването.
  Успех!

 2. Здравейте!
  На 59 т съм, хипертоник от 30 г. , а от 10 г имам слаба ерекция и уролог ми предписа вигра 50 мг. Вчера след секс ми падна кръвното на 105/65. Бях пил жен шен ултима, но не вярвам да е от него, то е растителна добавка. Пада ли рязко кръвното след еякулация или само при мен, защото имам проблеми с кръвното?

 3. Здравейте Веселин Атанасов,
  Кръвното налягане след еякулация не пада рязко.Незнам вашето кръвно нялагане във какви граници варира и как го подържате, но и незнаем тази хранителна добавка какви съставки съдържа. Възможно е и тя да бъде причина за този рязък спад на кръвното. Добре е да ви прегледа кардиолог.
  Успех!

 4. Помагат ли пинис помпа за намалена ерекция

 5. Здравейте Анатоли,
  В зависимост от тежеста на проблема би могла да помогне, но е необходимо преди това да бъде проведен преглед от лекар, защото в противен случай последствията могат да са необратими при неправилно използване.
  Успех!

 6. Резултатът ми след направено изследване на урина за урокултура е стерилна урина. Какво означава това? Че няма бактерии ли?

 7. Здравейте,
  При абцес кръв и гной и камък 3см необходимо ли е да се премахне бъбрека, инфекция, при която тъканите и мускула са засегнти на бъбрека?

 8. Здравейте Соня,
  При някои от случайте може да се стигне до махане на бъбрека, но не винаги е задължително. След необходимите изследявания и показани резултати се преценя какъв да бъде метода на лечение.
  Успех!

 9. Здравейте,исмам въпрос на мъжат ми му правиха цистоскопия преди 14 дни всичко беше наред няма рецидив д-ра каза само чее изгладил някакво ръбче в пикочният мехур на 9- тия и 12 тия ден при урениране излязоха по 1 съсирече но днес той малко дигна тежко и направо си уринираше кръв на какво се дължи

 10. Здравейте Гергана,
  Най-вероятно някой от кръвоносните съдове на мехура се е раздразнил и той кърви от там, още повече има праясна рана след манипулацията. Не е препоръчително да вдига тежко и трябва да пие повече течности, ако кървенето продължава е добре да се консултира с лекаря който е направил операцията.
  Успех!

 11. Здравейте!

  Казвам се Христо Георгиев и съм на 25 години. От 2-3 години имам проблем с неволно изпускане на урина.

  Става въпрос за изпускане на съвсем малки количества урина в период от 1-2 часа след посещение на тоалетната. Това се случва най-вече при кихане, кашляне или друго по-рязко движение на мускулите. Като цяло след излизане от тоалетната е налице усещането, че пикочният мехур не е добре изпразнен.

  Иначе всичко си е съвсем нормално. Нямам проблеми с ходене до тоалетна през нощта или многократно през деня. Нито пък ми се е налагало да търся по спешност тоалетна, ако съм някъде навън. Единствената нередност се появява в този период от 1-2 часа след ходене до тоалетна, когато чувствам напрежение и понякога се получава неволно изпускане на малки количества урина.

  Какви могат да бъдат причините за подобен проблем? И как се лекува той – чрез определени медикаменти, физически упражнения или нещо друго?

  Благодаря предварително за Вашия отговор и отделено време!

 12. Здравейте Христо Георгиев,
  При тези оплаквания които имате вие, причините могат да бъдат най-различни, но най-често се дължи на проблем с пикочния мехур. За да бъде установена и доказана причината е необходимо да се направят пълен преглед и някои специализирани изследвания. Моят съвет към вас е да си запишите час за преглед за да обсъдим проблема и да предприемем мерки за лечението му.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане