Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

304 коментара

 1. Здравейте ! Преди 2 седмици след рентген с контрастно вещество и цистоскопия , беше установен 1см конкремент в дясно в Уретероцеле. Операцията ли е единствения вариант за отстраняването ?

 2. Здравейте Магдалена Йорданова,
  След преглед бих могъл да ви кажа кой е най-удачният метод за премахване на конкремента и дали е необходимо да се маха.
  Успех!

 3. Здравейте.
  От около 2 месеца имам нещо като сух пръстен на кожата на пениса. Не се разпространява, няма сърбеж, но не ми позволява да издърпам кожата докрай (мога, но е по-болезнено). Точно както суха кожа, тя е бледнее. Какво би могло да е това и как би се третирало?
  Благодаря Ви!

 4. Здравейте Ивайло,
  За да ви кажа какъв е проблема е необходимо да ви прегледам. Най-вероятно имате начална фимоза в следствие на кожен проблем.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане