Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

342 коментара

 1. Здравейте Стамен,
  Най-добър антибиотик няма. Лечението е симптоматично и според резултатите от изследванията се преценя и подходящата терапия. В зависимост от това къде е изолирана бактерията са възможни и посочените оплаквания.
  Успех!

 2. Здравейте Атанас,
  Това не е реинфекция, освен ако в периода на изчакване не е имало предпоставка за ново заразяване. Антибиотичният курс който сте провел е твърде кратък за такъв тип инфекция. Вие най-вероятно имате хронична инфекция, а при нея много често при контролни изследвания се появяват различни бактерии. Лечението е продължително понякога и комбинирано.
  Успех!

 3. Здравейте. Прочетох много от въпросите, които са задавани към вас и искам да Ви посетя за преглед. Въпросът ми е, възможно ли е да се направи цялостен преглед за бактериална или гъбична инфекция, кръв, урина, еякулат и каквото е необходимо(не съм го правил и не съм наясно на 100%). Има някои неща, които ме притесняват, но също така не искам да ходя при случайни лекари, а при Вас. Какъв е редът на прегледа, как трябва да се подготвя на него? След колко време излизат резултатите?

 4. Възможно ли е ако не съм правил секс девствен съм в изледване на стерилна урина всичко да е длбре к кръвни изследвания пак да е добре но в изследване на еякуат сперма да ми откриват микроорганизми като entericocus faecalis и klebsiela oxytoca и възможно ли е да е от лоша интимна хигиена

 5. Възможно ли е от лоша интимна хигиена и не често сменяне на бельото да се появи парене на главичката на пениса без да съм имал никакви интимни контакти 7 години и как се лекува това с промивки с тетра или с гелове някакви

 6. Здравейте докторе как е правилно да се пое вода и по колко защото като изпия половин един литър вода ба един път после ми се ходи до тоалетна на всеки 15-20 мин защо става това и как е правилно да се пие водата на всеки час по 100-150 милилитра или по друг начин и каква вода е хубаво да се пие всеки ден минерална изворна и т.н мерси за лтглвора

 7. Здравейте Нико,
  При нас се извършват само прегледи. За прегледа единственото което се изисква е да бъдете с пълен пикочен мехур тоест да ви се уринира. След прегледа се назначават изследвания, ако е необходимо, които пациента сам решава къде да направи, ние не разполагаме с лаборатория.
  Успех!

 8. Здравейте Даниел,
  Това рядко може да се случи, но не може да се отрече. Лечението е различно според заболяването. Освен промивки, третиране с кремове и гелово е възможно да се наложи и антибиотично лечение.
  Успех!

 9. Здравейте Румен,
  Няма правила за пиене на вода. Приемането на течности може да става по всяко време и в каквито количества желае човек. На ден е добре да се приемат около два литра течности. Конкретно водата трябва да се редува-минерална, изворна и тн. При вас най-вероятно има проблем в пикочоотделителната система и е необходимо да посетите лекар за преглед.
  Успех!

 10. Здр докторе девствен съм и реших да си направя изследване на спермокултурата защото ми пареше на главичката и беше червена и при две изследвания за 1 месец ми откриха първо бактерията klebsiella oxytoca и след 20 дена enterococus faecalis при изследване на спермокултурата възможно ли е аз да съм замърсил спермата защото нито си бях измил ръцете и пениса преди мастробацията и сложих малко от слюнката си върху пениса си като мастробирах за да е по влажен иначе беше сух

 11. Здравейте Rado,
  Абсолютно е възможно да сте замърсил материала, по начина по който е даден. За реални резултати е необходимо да се спазва хигиена и стерилност.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане