Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

314 коментара

 1. Здравейте ! Преди 2 седмици след рентген с контрастно вещество и цистоскопия , беше установен 1см конкремент в дясно в Уретероцеле. Операцията ли е единствения вариант за отстраняването ?

 2. Здравейте Магдалена Йорданова,
  След преглед бих могъл да ви кажа кой е най-удачният метод за премахване на конкремента и дали е необходимо да се маха.
  Успех!

 3. Здравейте.
  От около 2 месеца имам нещо като сух пръстен на кожата на пениса. Не се разпространява, няма сърбеж, но не ми позволява да издърпам кожата докрай (мога, но е по-болезнено). Точно както суха кожа, тя е бледнее. Какво би могло да е това и как би се третирало?
  Благодаря Ви!

 4. Здравейте Ивайло,
  За да ви кажа какъв е проблема е необходимо да ви прегледам. Най-вероятно имате начална фимоза в следствие на кожен проблем.
  Успех!

 5. Здравейте,

  Преди няколко седмици се появи малка подкожна пъпка/буца точно под главичката на пениса. Размера е не по-голям от зърно ориз и е твърдо на допир. Като цвят е леко тъмно синя(като вена). Не ми създава никакъв дискомфорт или болка, но ме притеснява какво може да е?

 6. Здравейте, от известно време имам розови пъпчици върху главичката на члена. Не ме болят, не ме сърбят и са само от лявата половина – две по-големи и две, три по-малки.

 7. Здравейте Тодор,
  Моят съвет е да посетите лекар за преглед. Така само по описание през интернрт, без да се види е трудно да се постави диагноза.
  Успех!

 8. Здравейте Dimityr,
  Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед. Възможно е да имате банална инфекция, но може да имате и полово предавано заболяване.
  Успех!

 9. Здравейте Д-р Василев,при маструбация при лек натиск чух пулане,да питам възможно ли е счупване на пениса и изобщо има ли такова нещо?

 10. Здравейте, не мога да се изпикавам напълно. Малко след като започна да уринирам, спирам и не мога да продължа, въпреки че усещам, че ми се пикае. Ако после изчакам известно време и отново отида до тоалетната, успявам да изхвърля пак някакво малко количество урина. Проблемът дойде преди около 2 години и оттогава ме тормози. Не чувствам болка, нито парене.

 11. Здравейте Даниел,
  Задължително трябва да посетите лекар за преглед и необходимите изследвания. Причините за този проблем могат да са от различен произход-усложнена и хронична инфекция, стеснение на канала, увеличена простата са само част от тях.
  Успех!

 12. Здравейте, Д-р Василев,

  Преди няколко месеца получих орхиепидидимит, без абсцес, като всички тестове бяха отрицателни (за рак на тестисите и наличие на бактерии). След проведеното антибиотично лечение има положителни резултати, но вече два месеца след спиране на лечението все още имам болки и дискомфорт, от време на време. Въпросът ми е дали е възможно да са настъпили усложнения или просто е необходимо още време до пълно възстановяване?

  Поздрави,
  Пламен

 13. Здравейте Пламен,
  При този тип инфекции периода на оздравяване е бавен и продължителен. Винаги е възможно да настъпят усложнения, добре да посетите лекар за контролен преглед.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане