Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

352 коментара

 1. Здравейте Румяна Петрова,
  Причините за тези оплаквания могат да бъдат много и различни. Може да се дължи на инфекция, на проблем с шийката на мехура или физиологични нарушения на самия мехур, но е възможно да има и друга причина. Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед за да се направят необходимите изследвания и да се установи причината и съответно предприеме необходимото лечение.
  Успех!

 2. Здравейте доктор Василев. От година кожата на главата е доста суха, а кожата след нея на самия пенис е толкова суха че при ерекция се напуква и се бели. В някои случаи даже се цепи и стават дълбоки болезнените линии. Нямам сърбеж или парене.

 3. Здравейте Владимир,
  Вие най-вероятно имате фимоза, а лечението е оперативно-обрязване. Кремовете биха отложили операцията, но решението на проблема е обрязване.
  Успех!

 4. Здравейте!
  Подходяща ли е физиотерапия при възпалени уретра и простата (от повече от месец) или трябва да е отминало възпалението?

 5. Добър ден, д-р Василев!Имам стент дабъл джей в десния бъбрек и на 20.01 предстои да ми го свалят.Притеснявам се от обстановката,от евентуална болка.Бих искала да Ви помоля да ми обясните процедурата по сваляне стъпка по стъпка,от тръгването ми за болницата до прибирането им вкъщи.Стента не е с влакно,вътре в тялото е.Благодаря!

 6. Здравейте Василка Василева,
  Няма нищо страшно и притеснително. Пътя на приемане го знаете, вече сте го изминала веднъж при поставянето. Изваждането може да бъде с местна или венозна упойка и става за няколко минути. Няма нищо страшно и притеснително. Стент може да се извади и амбулаторно в кабинет, не е задължително да има прием в болница. След свалянето пациента става и си тръгва. Болки няма.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане