Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

215 Коментара

 1. Здравейте Пламен,
  Съветвам ви да потърсите друго мнение или да си запишите час за преглед, причините за тази болка са различни.
  Успех!

 2. Здравейте, колко време след операция Варикоцеле не трябва да мастурбирам? Има ли някакъв период на въздържание след операцията? Благодаря предварително!

 3. Здравейте,
  От 2г имам болки в тестисите, правени са ми ехография на простата и тестиси, но не се открива нищо нередно! Но микробиологията на еякулат показа умерено количество ентерококи резистентни към тетрациклини, аминогликозиди и ципрофлоксацин и бисептол! Единствено е сенсабилен към левофлоксацин, към който аз съм алергичен и уназин! В този случай има ли вариант за антибиотично лечение на състоянието?

 4. Здравейте Петър,
  Има и други медикаменти които могат да се приемат или други методи на лечение като физиотерапия например. Препоръчвам ви да си запишете час за преглед за да обсъдим проблема и да започнете адекватно лечение.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане