Късо гемче – лазерно лечение

Бърза и безкръвна корекция на къс френулум с най-модерен CO2-лазер

cw-kuso-gemche

Какво е лазерна френулотомия?

Късото гемче е често срещан проблем на пениса, при който мъжете изпитват болки, дърпане и дискомфорт при полов акт. Проблема не е сериозен и съвременното лечение не е трудно, като се извършва малка, козметична операция с лазер, наричана лазерна френулотомия. Целта е гемчето да се среже и отдели от главичката, като лазера това позволява да стане безкръвно, в амбулаторни условия и без шевове, за разлика от класическата отпарицая със скалпел.
Урологичният център „Доц. Василев“ е оборудван с най-съвременен хрургичен СO2 безконтактен лазер FIRE-XEL с дебелината на лъча само 100 μm, който освен режим на рязане има и режим на коагулиране и позволява много фино, прецизно, безкръвно и безболезнено извършване на манипулацията.

Предимства на лазерната френулотомия

Според най-актуалните клинични проучвания СО2-лазерната френулотомия е новият стандарт в лечението на късото гемче и категорично превъзхожда класическите методи:

  • Прецизно, безкръвно и безболезнено изрязване на гемчето
  • Упойка под формата на кремче, без игли и убождания
  • Амбулаторни условия, без приемане в болница
  • Кратка продължителност – 2-3 минути
  • Не се налагат шевове
  • Отличен естетичен резултат
  • Бързо възстановяване на нормален полов живот след 10-12 дни
cw-kuso-gemche

Урологичен център „Доц. Василев“

0898 765 649

ул. „Пчела“ №8, София

Цена на лазерната френулотомия – 280 лв.

Още за предимствата на лазерната операция!

Защо Доц. Василев?

Доц. Василев е специалист с дългогодишен опит и специализации в урологичните лазерни операции. В практиката си се стреми да използва най-съвременните методи за лечение на заболяванията на мъжката полова система и e извършил успешно лазерни френулотомии на над 2500 пациента от цялата страна.
Лазерната операция се извършва с локална упойка под формата на крем, като пациентитене усещат нищо при поставянето и не се нуждаят от предварителна подготовка. Процедурата е много кратка и продължава 2-3 минути, като веднага след нея, мъжете могат да се върнат към обичайната си активност, дори и на работа. След 10-12 дни дефекта зараства напълно без белег и с отличен козметичен и функционален резултат.

Още за предимствата на лазерната операция!

Отличен козметичен резултат

Като демонстрация на отличните възможности на СО2-лазера Ви представяме снимки на пациент с къс френулум, на който бе направена лазерна френулотомия в Урологичен Център „Доц. Василев“. Както се вижда от снимнките, на седмия ден дефекта вече почти е зарастнал, а на десетия ден кожата е напълно заздравяла, а гемчето вече не е късо и не опъва главичката. Кликнете върху снимките, за да ги увеличите.

Как изглежда къс френулум
kus-frenulum-7-den-sled-laser
Гемче 10 дни след лазерна френулотомия

Как мога да се подложа на процедурата?

Лазерната френулотомия вече е наложена като стандарт в лечението на късото гемче. Тя е бъзра и безболезнена манипулация, която отнема 5-10 минути, извършва се с локална упойка под формата на кремче и може да се направи веднага след прегледа. Не е нужна предварителна подготовка, а веднага след нея пациентите могат да се върнат към ежедневните си активности. Научете още за късото гемче и лазерната операция.

Обадете се, за да запазите час за преглед и лазерна френулотомия  на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини за връзка с нас .

Цена – 280 лв и включва прегледа, манипулацията, контролните прегледи и проследяването.

ЛАЗЕРНО ЛЕЧЕНИЕ НА КЪСО ГЕМЧЕ

Урологичен център “Доц. Василев”