Генитални кондиломи – лазерно лечение

Бързо, безкръвно и ефективно отстраняване на генитални брадавици

cw-kuso-gemche

Как се лекуват кондиломите по пениса?

Гениталните кондиломи са една от най-честите полово-предавани болести и се причинява от вирус – наречен HPV, което е съкращение от човешки папиломен вирус. Той инфектира клетките от повърхностния слой на кожата и води до образуването на самите брадавици, които представляват малки белезникави или кафеникави образования, подобни на карфиол.
За лечението на гениталните кондиломи се изполват различни методи, които могат да бъдат химични, термични или лазерни (тук ги показвам докато говоря), като целта при всички тях е да се отстрани самата брадавица. Съвременните изсквания са това да стане максимално бързо, с еднократна, безболезнена, безкръвна и ефективна процедура, без да остава белег и с добър козметичен резултат.

Предимства на лазерната манипулация

Лазерната процедура има редица неуспорими предимства в сравнение с другите методи с ток или изгаряне с азот:

  • Прецизна, безкръвна и безболезнена аблация на кондиломите
  • Амбулаторни условия, без приемане в болница
  • Кратка продължителност – 10-15 минути
  • Отличен и траен естетичен резултат
  • Бързо възстановяване на нормален полов живот след 10 дни
cw-kuso-gemche

Лазерно лечение на кондиломи

Урологичен център „Доц. Василев“

0898 765 649

ул. „Пчела“ № 8, София

Цена на лазерното отстраняване на конидолми – 200 лв. за една процедура (до 7 бр. кондиломи)

Защо в Урологичен център „Доц. Василев“?

При нас можете бързо, лесно и ефективно да решите проблема с досадните кондиломи по пениса. Д-р Василев е специалист уролог с дългогодишен опит в областта на лазерните операции и в ежедневната си практика използва най-новите методи за диагностициране и лечение на заболяванията на мъжката полова система.

Урологичният център „Доц. Василев“ е оборудван с най-съвременен хрургично-козметичен СO2 безконтактен лазерс дебелината на лъча само 100 μm, който освен режим на рязане, има и режим на коагулиране, което позволява много фино, прецизно и безкръвно извършване на манипулацията за премахване на гениталните брадавици. Вижте демострационното видео:

Как мога да се подложа на процедурата?

Лазерното отстраняване на кондиломите се извършва с локална упойка под формата на крем, като пациентитене усещат нищо при поставянето и не се нуждаят от предварителна подготовка и манипулациета може да се извърши веднага след прегледа. Процедурата е много кратка и продължава 2-3 минути, като веднага след нея, мъжете могат да се върнат към обичайната си активност, дори и на работа. След 10-12 дни дефекта зараства напълно без белег и с отличен козметичен и функционален резултат.

Обадете се, за да запазите час за преглед и лазерно лезение на кондиломи на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини за връзка с нас или научете още за кондиломите тук.

Цена – 200 лв и включва прегледа, манипулацията (до 7 бр. кондиломи), контролните прегледи и проследяването.

CO2-лазерно лечение на кондиломи

Урологичен кабинет “Доц. Василев”