Ехография при урологични болести

Прецизна диагностика на бъбреци, простата, пикочен мехур и мъжката полова система

ehografiq-na-prostata-bubreci-vassilev-530

Какво е ехография?

Ехографията (наричана още ултразвук) е едно от най-използваните образни изследвания в урологията и с право ехографът се определя като “продължение на ръката на уролога”, защото позволява да “надникнем” бързо, лесно и безвредно в тялото и да визуализираме бъбреците, пикочния мехур, простата и други органи.
Ехографията е неотменна част от първичния преглед на пациента, особено при камъни в бъбреците, проблеми с простатата или пикочния мехур. Без използването на ехографски преглед при тези проблеми трудно би могло да бъде поставена точна диагноза, нито да се определят детайлите, които са решаващи за лечението им.

Без “скрити картинки”!

Урологичният Център „Доц. Василев“ е оборудван с най-съвременен ехографски апарат с множество технологии за подобряване на картината и качеството на образа:

  • 3D/4D режимът на работа
  • Цветен доплер, Пулсов доплер, Силов доплер
  • iBeam, iClear и iZoom
  • Най-висока резолюция и качество на образа
  • Диагностика на съдовете на пениса

Научете още за ехографската апаратура в центъра.

ehografiq-na-prostata-bubreci-vassilev-530

Урологичен Център „Доц. Василев“

0898 765 649

ул. „Пчела“ №8, София

Цена на прегледа при специалист-уролог – 50 лв.

Цена на прегледа при Доц. Василев – 70 лв.

Цена на ехография – 10 лв.

ehografiq-prostata-bubreci-mehur-530

Защо в Урологичен Център „Доц. Василев“?

“За нас е важно да предлагаме на нашите пациенти възможно най-съвременните практики за преглед, лечение и консултация и затова се стремим апаратурата в урологичния център да е последно поколение и от най-реномираните световни марки”, обяснява д-р Василев.

Доц. Василев, Д-р Йотовски, Д-р Кръстанов, Д-р Милушев имат дългогодишна практика в диагностицирането и лечението на най-често срещаните урологични проблеми. В ежедневната си работа в УМБАЛ „Александровска“, която една от най-големите болници в България, те имат опит с някои от най-тежките и сложни клинични случаи в урологичната практика. Преминали са успешно редица международни обучения за най-съвременните методи и технологии за лечение на камъни в бъбреците, болести на простатата и различни заболявания на мъжката полова система.

ehografiq-prostata-bubreci-mehur-530

Защо и кога се налага ехография?

Ултразвука е основно изследване в урологията, което позволява да „видим“ органите на пациента и реално се явява като „продължение на ръката на опитния специалист“. Ехографията е препоръчителна при диагностиката почти всички урологични болести – къмъни в бъбреците, проблеми с пикочния мехур, при диагностика на простатата и половата система.

За да сме сигурни, че ще можем да отделим нужното време и внимание на всеки пациент, Урологичен Център “Доц. Василев” работи само с предварително записан час. Свържете се с нас на тел. 0898765649, за да запазите ден и час за преглед и консултация с Доц. Василев или друг специалист от екипа на кабинета.

null
За урологичен преглед и ехография
ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС