Имате урологичен проблем

и търсите компетентна помощ или съвет?

Urology.bg ще Ви помогне да се ориентирате в медицинския лабиринт,
за да вземете най-добрите решения за Вас и Вашите близки.

Urology.bg ще Ви помогне да се ориентирате в медицинския лабиринт, без значение, дали става въпрос за урологична диагноза, операция, неразбираем резултат от рентгенова снимка или изследване на кръвта, за да вземете най-добрите решения за Вас и Вашите близки.

Компетентна и достъпна урологична информация

В Urology.bg е заложена концепцията за достъпна, компетентна и изчерпателна информация – образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи уролози.

Интересни урологични статии

Целта на сайта е разглеждане и коментиране на най-често срещаните проблеми в областта на Урологията, чрез кратки статии, написани на разбираем език, ориентирани към пациента, с множество схеми и снимки за по-голяма яснота.

Възможност да ни попитате

Urology.bg предоставя лесен и удобен начин на четателите си да зададат въпроси към екипа както в сайта, така и по телефона, като се ангажираме да Ви отговорим в най-кратки срокове.

Модерна урологична дейност

Екипа на Urology.bg предлага модерни и иновативни дейности и услуги – лазерно разбиване на камъни, лазерна хирургия на простатата, лазерно лечение на кондиломи, фимоза и други кожни образования.

Преглед и консултация

Когато се налага, екипа на Urology.bg предлага лесна и удобна  възможност за преглед и компетентна консултация в Урологичния Кабинет „Д-р Василев“.

Постоянна връзка с читетелите ни

Винаги ще намерим начин да Ви отговорим и  напътстваме. Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да Ви бъдем полезни.

Урологичен кабинет „Д-р Василев“

Адрес: ул. Г.С. Раковски №186

Тел. 0898 765 649