Имате урологичен проблем

и търсите компетентна помощ или съвет?

Urology.bg ще Ви помогне да се ориентирате в медицинския лабиринт,
за да вземете най-добрите решения за Вас и Вашите близки.

КАК ЩЕ ВИ Е ПОЛЕЗЕН САЙТА НИ?

Компетентна и достъпна урологична информация

В Urology.bg е заложена концепцията за достъпна, компетентна и изчерпателна информация – образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи уролози.

Интересни урологични статии

Целта на сайта е разглеждане и коментиране на най-често срещаните проблеми в областта на Урологията, чрез кратки статии, написани на разбираем език, ориентирани към пациента, с множество схеми и снимки за по-голяма яснота.

Възможност да ни попитате

Urology.bg предоставя лесен и удобен начин на четателите си да зададат въпроси към екипа както в сайта, така и по телефона, като се ангажираме да Ви отговорим в най-кратки срокове.

Модерна урологична дейност

Екипа на Urology.bg предлага модерни и иновативни дейности и услуги – лазерно разбиване на камъни, лазерна хирургия на простатата, лазерно лечение на кондиломи, фимоза и други кожни образования.

Преглед и консултация

Когато се налага, екипа на Urology.bg предлага лесна и удобна  възможност за преглед и компетентна консултация в Урологичния Кабинет „Д-р Василев“.

Постоянна връзка с читетелите ни

Винаги ще намерим начин да Ви отговорим и  напътстваме. Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да Ви бъдем полезни.

НАШИЯТ ЕКИП СПЕЦИАЛИСТИ

Д-р Василев и специалистите от Урологичен Център „Д-р Василев“ са високо-квалифицирани уролози, който работят с най-модерна диагностична апаратура и съвременни методи за лечение. Професионалните ни умения, натрупани при работа с хиляди пациенти от цялата страна включват диагностика и лечение на:

  • Камъни в бъбреците и уретерите
  • Увеличена простатата и трудно уриниране
  • Рак на простататата
  • Инфекции на урината и цистит
  • Хроничен простатит
  • Мъжки проблеми – варикоцеле и хидроцеле
  • Късо гемче, кондиломи и РРР
  • Фимоза
  • Проблеми с ерекцията и слаба потентност

МОДЕРНА АПАРАТУРА И СЪВРЕМЕННИ МЕТОДИ НА ЛЕЧЕНИЕ

ehografiq-na-prostata-bubreci-vassilev-530

Урологичен преглед и консултация

Голяма част от урологичните проблеми могат да се решават в амбулаторни условия и ние разполагаме с всичко необходимо за провеждането на обстоен урологичен преглед и лечение.

Вижте подробно

zh

Лечение на мъжки проблеми

Андрологията се занимава с лечение на мъжките проблеми. Кабинета е специализиран в лечението на проблеми с ерекцията, инфекции на межките полови органи и полово-предавани болести.

Вижте подробно

lazerni-manipulacii-penis

Лазерни процедури на пениса

Кабинета е оборудван със най-съвременен безконтактен CO2 лазер за безкръвно и ефективно лечение на късо гемче, бели пъпчици на пениса, кондиломи и др.

Вижте подробно

impulsno-lazerna-prostatit-erekciq-landing

Импулсно-лазерна терапия

Високо-технологично и ефективно решение на болките в простатата при хроничен простатит, намалената ерекция и потентност.

Вижте подробно

УРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР „Д-Р ВАСИЛЕВ“

Адрес: ул. Г.С. Раковски №186

Тел. 0898 765 649