НАШИТЕ ПАЦИЕНТИ

dr-vassilev-pacienti-366

„Запознах се с Доц. Василев през 2016 г., когато бях изгубил надежда и не вярвах, че ще оздравея, след като 2 години неуспешно ме лекуваха няколко уролога. Доц. Василев е не само доктор, но и много добър в преценката си за хората и изключителен човек. Търпеливо ми обясни всичко за проблема и именно неговата загриженост и професионален подход ме убедиха да му се доверя. Аз и цялото ми семейство нямаме думи да опишем колко много сме му благодарни, че ме излекува за един ден!“ 

Даниер Гюров, 28 г.

dr-vassilev-semeistvo-gorchovi-pacienti

„Срещнах се с Доц. Василев през 2013 г. Тогава бях бременна и той някакси прие всичките ми болки и страдания много навътре. Успя да ни помогне и да ни вдъхне кураж, в момент когато бяхме много уплашени за мен и бебето ни. Винаги е отзивчив, отговаря по телефона и знам, че мога да разчитам на него.
Кръстих сина си Васил…“ 

Сем. Горчови

Д-Р ВАСИЛЕВ – УРОЛОГ

Доц. Василев започва работа като уролог веднага след дипломирането си през 2003 г. в Клиниката по урология на УМБАЛ “Александровска“, София, където има привилегията да се учи от най-добрите уролози в България и да натрупа опит с най-тежките урологични случаи.
Интересите и работата му са насочени към иновативните безкръвни и лазерни техники в урологията и през годините преминава редица обучения в чужбина.

През 2009 година става асистент към Катедрата по Урогия, а през 2013 защитава успешно дисертация по урология и от тогава е главен асистен към Медицински Университет, София.

През 2008 година създава сайта Urology.bg, където чрез образователни материали и авторски статии предоставям надеждна информация за урологичните проблеми – подробна, ясна и безпристрастна.
От 2013 год. разполага със свой собствен Урологичен Център „Д-р Василев“, който разширява възможностите за консултации и лечение на пациентите в амбулаторни условия. В края на 2015 става началник на Отделението по урология на Болница “ВИТА”, София до края на 2016.

От началото на 2016 до момента е Завеждащ направление Ендоскопска урология и Екстракорпорална литотрипсия към Клиниката по Урология на УМБАЛ „Алескандровска“, София.

От 25.11.2021 е Доцент в Катедра по Урология Медицински Университет, София.

„Вярвам, че да си лекар не е просто професия, а призвание. И следвайки своето призвание вече много години, аз се стремя да бъда наистина добър лекар.“

КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНЦИИ

ДОЦ. ВАСИЛЕВ – УРОЛОГ

bud-logo-4isto-sinio
logo_mu_new
alexandrovska-urologia-logo
eau_logo_transparent
ircad-logo
Нуждаете си от урологична помощ или съвет?
Урологичен Център „Д-р Василев“
тел. 0898 765 649; ул. Г.С. Раковски №186, София
Свържете се с нас!

181 коментара

  1. Здравейте доктор Василев. Казвам се Димитър Цветков, можеби си спомняте за мен. Значи видяхме се около преди един месец за операцията на късо гемче. Проблемът ми е че още имам лека болка и теглене при забелване и полов акт. Бих искал да помоля дали е възможно при следващото ми завръщане в България да отстраним този проблем , може би ще трябва да повторим френулоктомията или да отстраним изцяло препуциума. Защото и в края на половият акт ,самото опъване от гемчето ми прекъсва струята . Моля ви за отговор ако е възможно и ви благодаря за вниманието.

    • Здравейте Димитър Цветков,
      Когато гемчето е страдало дълго време след процедурата съответно е необходим и по дълъг период за адаптиране към нормалното състояние.Но разбирасе, ако имате пробле и се налага корекция заповядайте когато имате възможност в кабините за да разрешим проблема.
      Успех!

Коментарите са затворени.