Мисия на сайта

Стремежът на автора на сайта е да предостави максимално изчерпателна и опростена информация за урологичните заболявания, диагностични и лечебни методи използвани в урологията и е ориентиран основно към пациентите и непрофесионалисти медици.

Раздела „За Уролози“ е професионално-урологично ориентиран, където можете да откриете специализирана медицинска информация и урологични статии.

Екипа на Urology.bg ще ви отговори и напътства професионално на всички въпроси и коментари свързани с урологията.

За директен контакт с екипа, не се колебайте да ни пишете:

e-mail: info@urology.bg

Финансиране

Сайта се финансира, администрира и модеира доброволно и изцяло с личните средства на създателя му.

За сайта и самолечението

Важно е да напомним, че всички публикувани материали в сайта urology.bg, имат чисто информативен характер и не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация и преглед. Сайта и авторите на статиите не носят отговорност за загубите и щетите във връзка с публикуваната в него информация. Напомняме също, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Всички потребителски коментари в този сайт са лични и ангажират само техните автори. Те по никакъв начин не могат да заменят консултацията с медицинско лице. Всеки опит за самолечение без консултация с лекар може да има фатални последици.

Поверителност

Писане на потребителски коментари и задаване на въпроси към екипа и администратора изисква посочване на валиден е-mail адрес, който е видим само от администратора и се използва единствено и само като контакт за обратна връзка с потребителя. Указанията за коментиране в сайта можете да прочетете ТУК.

Всяка лична информация, споделена под формата на „потребителски коментар“ след всяка статия или в секцията „Въпроси към екипа“ e въпрос на лична воля на потребителя/автора и е достъпназа всички потребители на сайта, като сайта и администратора не носят  никаква отговорност за произлизащите от това последствия.

Предоставената от Вас лична информация не се споделя с никого извън сайта Urology.bg и няма да се продава или дава под наем на когото и да било без личното Ви съгласие за това. Предоставяне на информация може да стане в случай на поискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

Администратора се старае да отговори възможно най-бързо на всички запитвания и проблеми, но това не е негово задължение и по никакъв начин не е обвързано със срок.

Администрация и модериране

Този сайт е модериран ежедневно на доброволен принцип.

 Модератора/администратора, задължително се придържат към правилата за ползване на сайта и форума и следи за тяхното спазване от останалите потребители. Данни за модератора/админстратора на сайта можете да намерите ТУК.

Администратора си запазва правото за изтриване или непубликуване на даден потребителски коментар, като решението му не се коментира в сайта. При необходимост се свържете директно с администратора на посочения e-mail адрес:  info@urology.bg

Правила за коментиране в сайта

Преди да коментирате в сайта, моля предварително прочетете внимателно Указанията за коментиране в сайта ТУК.

Приканват се всички потребители да предоставят възможно най-обективна и достоверна информация, отговаряща на истината. Въпреки това, никога не трябва да се пропуска, че информацията публикувана в съобщенията може да е непълна или дори подвеждаща. Съобщения с очевидно подвеждаща и заблуждаваща информация, няма да бъдат допуснати за публикуване.

Ако потребителите, изказват мнение или дават информация по медицински и/или здравни въпроси, което не е базирано на личен опит или преживяване, трябва да предоставят референциите, които ползват (например линк).

Контакти с администратора

За директен и личен контакт с администратора и екипа на urology.bg  използвайте посочения e-mail адрес:  info@urology.bg, като гарантираме неприкосновеността на споделената по този начин лична информация.

Този сайт може да се ползва без възрастови ограничения, но трябва да се има предвид, че някои от текстовете, снимките, филмите и схемите може да са травмиращи.

Рекламиране в сайта

За сега, на сайта Urology.bg няма публикувана реклама.

За да получавате само пълноценна и достоверна информация, всички рекламни съобщения ще бъдат ясно обозначени като такива.

Рекламните карета (банери) ще бъдат ясно обозначени с надпис „Реклама“ в горният десен ъгъл.

Рекламните статии ще бъдат обозначени с надпис  „Платено съобщение“ в началото на материала.

В сайта не се допускат коментари с рекламна цел. Подробности за условията за реклама можете да получите като се свържете с администратора на сайта ТУК.

Останалите текстовете, които не са обозначени като реклама не са повлияни от никакви допълнителни финансови интереси и са създадени единствено с цел да ви информират според познанията, съвестта и разбиранията на авторския колектив.

Автроски права

Всички текстове, изоражения, картинки, статии и други документи генерирани от екипа на  Urology.bg са авторски и са собственост на Urology.bg и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Република България, както и релевантните актове на Европейския съюз.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. подобни или свързани действия на част или цялото съдържание на уебсайта Urology.bg е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично писмено съгласие на Д-р Василев за съответния вид използване. Всяко лице, което не съобразява своето поведение с посочените по-горе изисквания, носи гражданскоправна, административна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Забележка: Напомняме, че целта на сайта не е да замени лекарската консултация и преглед и всяко самолечение и забавяне в диагностицирането могат да имат фатални последствия за Вашето здраве. Моля, прочетете правилата за ползване на сайта.