Пациент на 35 г. със силно изразени перлени папули (РРР) по главичката на пениса, третиран с СО2-лазер в Урологичен Кабинет „Д-р Василев“, който ни изпрати снимки 8 дни след лечението.

„Изпращам ви още няколко снимки за да видите как върви възстановяването. Според мен всичко вече изглежда зарастнало. Очаквах да отнеме малко повече време, но се получи доста бързо. Ако прецените мога да снимам и още дни макар вече да ми се струва че няма да има промяна. Сега всичко си изглежда добре и да си призная след като видях снимки на сайта ви – преди и след не очаквах чак толкова добър резултат.Стори ми се малко като реклама 🙂 Но ето че действително всичко се получи както сте го представили. Дано си останат така нещата и след време не сe появят нови папули. Мисля си че и за напред всичко ще е наред. Нещо друго исках да споделя.“

„Винаги до сега когато съм ходил по различни въпроси на лекар съм си тръгвал недоволен, подтиснат,ядосан. Сега за първи път ми се случва да изляза от лекарски кабинет с усмивка и радостен. Освен че нещата се получиха много добре , хората от екипа ви с които имах контакт бяха усмихнати и някак с положително излъчване, нещо което не съм забелязал в други клиники където още на входа ме посреща някой с нацупена физиономия а отношението на лекарите е пренебрежително. Още веднъж искам да благодаря. Поздрави и успех.“ Научете още за лазерното лечение на РРР!

nk-ppp-dovolen-pacient-1