„Благодаря ви! Да сте все така сръчни и да ви бива…!“ ни пожела Тодор, на следващата сутрин след разбиването на много голям камък в бъбрека му с рамери 3 см.

Д-р Милушев и Доц. Василев успешно успяха да разбият този камък безкръвно с лазер за по-малко от 1 час. Както ще видите на видето от процедурата, пациента беше изписам в много добро състояние, без болки и други проблеми.

Лазерното разбиване на камъни вече една рутинна процедура и нашия екип се справя успешо с много големи и предизвикателни случаи.

Вижте интересно видео то самата процедура и как успяхме да се справим:

Ние, в Урологичен център „Доц. Василев“, вярваме, че всеки пациент заслужава най-доброто за здравето си. Екипа ни от специалисти-уролози има огромен опит в разбиването и лечението на камъни в бъбреците с най-новите и модерни методи! Предлагаме на нашите пациенти разнообразие от урологични дейности и разполагаме с най-съвременна и прецизна техника за диагностика на проблемите камъни в бъбреците.

Обадете се, за да запазите час за консултация на с уролог и преглед на бъбреците на тел. 0898 765 649 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.