ekip-urology-bg-900

Имате проблем с камъни в бъбреците, с простатата или друга урологична болест и търсите компетентна помощ или съвет?

Urology.bg ще Ви помогне да се ориентирате в медицинския лабиринт, без значение, дали става въпрос за урологична диагноза, операция, неразбираем резултат от рентгенова снимка или изследване на кръвта, за да вземете най-добрите решения за Вас и Вашите близки. Urology.bg ще Ви помогне да се ориентирате в медицинския лабиринт, без значение, дали става въпрос за урологична диагноза, операция, неразбираем резултат от рентгенова снимка или изследване на кръвта, за да вземете най-добрите решения за Вас и Вашите близки.

Цел

Основната цел на този урологичен уеб-сайт е разглеждане и коментиране на най-често срещаните проблеми в областта на Урологията, чрез кратки статии (не повече от 500-1000 думи), написани на разбираем език, ориентирани към пациента, с множество схеми и снимки за по-голяма яснота. Задачата ни е да Ви запознаем и информираме както за тях, така и за новите и модерни ендоскопски методи и тенденции за диагностика и лечение в урологията.

Достъпен, компетентен и изчерпателен

В Urology.bg е заложена концепцията за достъпна, компетентна и изчерпателна информация – образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи уролози. Това прави сайта сигурен ориентир както за широката аудитория, така и за медици. Стремежа ни е да Ви предоставим надеждна информация за урологичните проблеми – безпристрастна, подробна и ясна.

Квалифицирана и иновативна урологична дейност

Екипа на Urology.bg предлага модерни и иновативни дейности и услуги – лазерно разбиване на камъни, лазерна хирургия на простатата, лазерно лечение на кондиломи, фимоза и други кожни образования.

Удобна възможност за съвет, консултация или преглед

Urology.bg предоставя лесен и удобен начин на четателите си да зададат въпроси към екипа както в сайта, така и по телефона, а когато се налага, възможност за преглед и компетентна консултация по Здравна каса или срещу заплащане.

Раздели в сайта

В новия раздел на сайта „Урологична информация за пациенти“, Ви предлагаме изчерпателна, надеждна и достоверна информация за най-честите урологични заболявания, като материалите, публикувани в него са базирани на научни сведения, изследвания, както и опита на специалистите в съответната област.

В раздела „Въпроси към Екипа“ очакваме всички Ваши въпроси, впечатления, коментари и предложения към екипа на Urology.bg. С удоволствие ще се постараем да Ви отговорим максимално бързо, изчерпателно и най-важното на разбираем език, без да ви засипваме със сложни медицински и урологични термини.

Раздела „За Уролози“ е професионално ориентиран, където можете да откриете специализирана информация и урологични статии.

Постоянна връзка с читателите ни

Вашето мнение и препоръки са важни за нас, както за избора на статии, така и за бъдещото развитие на сайта.

Винаги ще намерим начин да Ви отговорим и напътстваме. Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да Ви бъдем полезни.

Забележка: Напомняме, че целта на сайта не е да замени лекарската консултация и преглед и всяко самолечение и забавяне в диагностицирането могат да имат фатални последствия за Вашето здраве. Моля, прочетете правилата за ползване на сайта.