dr-dimcho-georgievД-р Димчо Георгиев – специалист Лъчелечение

тел. 0888 659 877

Завършва Френска Езикова Гимназия в София, медицина през 2003 г. в МУ- София.
От януяри 2004г. е лекар-ординатор в Клиника по лъчелечение към СБАЛО-ЕАД, София.

Завършва основния курс за СДО по лъчелечение през 2007 г. и е зачислен за придобиване на специалност през 2008 г. От 2005 г. е задочен докторант на тема: „Образни методи при клиничното планиране на лъчелечението на мозъчни тумори”, а от 2008 г. е асистент в Клиника по лъчелечение към СБАЛО-ЕАД. Придобива специалност по лъчелечение през 2013г.
Провел е курсове за повишаване на квалификацията на ESTRO и Balkan School of Oncology в Испания и Гърция, както и на курсове за СДО в България.
Автор е на публикации и участник в научни форуми и колегиуми на тема лъчелечение . Съавтор е в специалното издание на Медикарт посветено на онкологията. Член е на Гилдията на лъчетерапевтите в България при БАР, на Българското Онкологично дружество, Клуб млад онколог, както и на Европейската асоциация по лъчелечение (ESTRO).
Области на интерес: лъчелечение на злокачествени и доброкачествени тумори на централната нервна система, злокачествени лимфоми и тумори в областта на главата и шията,злокачествени новообразования на простата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Post comment