Ако имате въпроси не се колебайте да ни позвъните на

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – специалист-уролог 

Тук е мястото да зададете всички въпроси, които не попадат в по-горните категории. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

142 коментара

 1. Здравейте Стефан,
  За съжаление по интернет и без преглед няма как да ви бъдат изписани медикаменти за засилване на ерекцията.
  Успех!

 2. Здравейте, вчера си махах космите на пениса и на тестисите и по грешка със машинката за бръснене си порязах(може да се каже отряза) много малко от кожата на пениса(долната страна преди тестисите, опасно ли е това и може ли да доведе до някакви полови проблеми и ако можете да ми кажете някакви предпазни мерки

 3. Здравейте Огнян,
  Това е порезна рана, която трябва да не се замърсява, защото може да се инфектира. Необходимо е раната да се дезинфекцира. Полови проблеми няма да имате.
  Успех!

 4. Здравейте
  Искам ,да попитам следното
  Понеже ходя на фитнес ,от доста време и скоро започнах да приемам „трибестан“ . Но имам варикоцеле ,открето преди 3 тодини . Скоро разбрах ,че трибестана издувал тестисите !!!
  Това проблем ли ще е ,като се има в предвид варикоцелето ??
  Мерси за отговра

 5. Здравейте. Бившата ми приятелка имаше бактериална вагиноза, поради което премина лечение. Нужно ли е и аз да мина някакво лечение след като са минали няколко месеца в които не съм имал полов контакт? Поздрави.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане