Ако имате въпроси не се колебайте да ни позвъните на

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – специалист-уролог 

Тук е мястото да зададете всички въпроси, които не попадат в по-горните категории. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

146 коментара

 1. Здравейте, д-р Василев след цистоскопия се оказа че съм имал проблем със семенното хълмче(colliculus seminalis) бил уголемен. Изписаха ми разни антибиотици, но така и не ми мина. Според вас имали някакъв вариант на лечение? Че доктора при който ходих ми каза, че това нещо (семенното хълмче(colliculus seminalis)) трябвало да се изгори с лазер или да се махне оперативно но съм бил още много млад за това и затова няма да стане. На 32 години съм. Благодаря предварително!

  • Здравейте Меджнун Исмаилов,
   Със сигурност има решение на проблема, но е необходимо да имам повече информация за вашите оплаквания, как до момента сте лекуван. За съжаление по интернет няма как да ви напиша рецепта и да започнете лечение. Ако имате възможност може да си запишете час за преглед и да обсъдим вашият случай.
   Успех!

 2. Здравейте ,Д-р Василев купих си хапчета хранителна добавка от интернет. Вигамакс про.за силна ерекция и контролиране еякулация,обаче прочетох че пише да не се ползва от хора свисоко кръвно.Питах продавачите казаха че няма страшно.Реших да се консултирам с лекар ,какво е вашето мнение?

  • Здравейте Стефан,
   Ако имате проблем с кръвното и приемате медикаменти за него, не е препоръчително да ги приемате.
   Успех!

 3. Здравейте. Д -р Василев какви хапчета да взема за силна ерекция и бавно свършване? Пия хапчета за високо кръвно.

  • Здравейте Стефан,
   За съжаление по интернет и без преглед няма как да ви бъдат изписани медикаменти за засилване на ерекцията.
   Успех!

 4. Здравейте, вчера си махах космите на пениса и на тестисите и по грешка със машинката за бръснене си порязах(може да се каже отряза) много малко от кожата на пениса(долната страна преди тестисите, опасно ли е това и може ли да доведе до някакви полови проблеми и ако можете да ми кажете някакви предпазни мерки

  • Здравейте Огнян,
   Това е порезна рана, която трябва да не се замърсява, защото може да се инфектира. Необходимо е раната да се дезинфекцира. Полови проблеми няма да имате.
   Успех!

 5. Здравейте
  Искам ,да попитам следното
  Понеже ходя на фитнес ,от доста време и скоро започнах да приемам „трибестан“ . Но имам варикоцеле ,открето преди 3 тодини . Скоро разбрах ,че трибестана издувал тестисите !!!
  Това проблем ли ще е ,като се има в предвид варикоцелето ??
  Мерси за отговра

 6. Здравейте. Бившата ми приятелка имаше бактериална вагиноза, поради което премина лечение. Нужно ли е и аз да мина някакво лечение след като са минали няколко месеца в които не съм имал полов контакт? Поздрави.

 7. Здравейте
  При изследване на цервикален секрет съм положителна на Ureaplasma parvum. Провеждам лечение с Азакс и Доксициклин, назначено от АГ. Направихме микробиологично изследване на еякулат на съпруга ми и се изолираха Proteus mirabilis и Ureaplasma spp. >=10^4 обилен растеж. Има и антибигорама, която показва чувствителност към антибиотиците, които приемам аз. Тъй като АГ е в чужбина и не мога да се свържа с нея за съвет, въпросът ми е може ли съпругът ми да предприеме същото лечение – 1,7, и 14 ден – азакс 2 пъти по 1т. и доксициклин по 1 дневно през останалите дни? Той няма никакви симптоми и неразположения.

  • Здравейте Никол,
   Преди да започне съпругът ви каквото и да е лечение ви препоръчвам първо да бъде прегледан и консултиран от лекар. По принцип има други антибиотици които са първо средство на избор при изолирани такива бактерий, а приемът на неправилни антибиотици води до неизлекувана инфекция и резистентност.
   Успех!

 8. Здравейте! От известно време страдам от еректилни смущения. Докато приемам Тадилекто, всичко е наред. Когато спра, отново ерекцията ми е слаба. При такава симптоматика, има ли смисъл да правя доплерово изследване на кръвоснабдяването на пениса?

  • Здравейте Стаменов,
   Може да си направите доплерово изследване чисто профилактично, но мисля че няма нужда от него, тъй като при приема на медикамента вие нямате проблем.
   Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Post comment