Попитайте екипа за:

8 коментара

 1. НЕ РАЗБРАХ ЖЕНА С ЦИСТИТ МОЖЕ ЛИ ДА ВОДИ ПОЛОВ АКТ С ПОЛОВИНКАТА СИ И ЗА НЕГО ЗАРАЗНО ЛИ Е?

  • Здравейте Маги,
   Цистита е възпаление на пикочния мехур, който няма връзка с влагалището и ако нямате болки при самия акт, можете да правите секс, без да е опасно за него.

 2. здравейте посетих специалист уролог и той ми кажа че имам разширени бъбречни чашки но така и не проведох никакво лечение и никакъв прием на лекарствени средства. какво бихте ми препоръчали ви е 🙂

  • Здравейте bibi,
   Разширените бъбречни чашки и симптом, а не диагноза и могат да се дължат на много причини, които да предизвикват запушване на бъбречното легенче или уретера. Без да знам причината за тези разширени чашки няма как да знам какво лечение да ви препоръчам. Мисля, че би било добре отново да посетите уролог, за да се види има ли още разширение и дали се е увеличило и най-важното – да се установи на какво се дължи.
   Успех!

 3. Ако се използва Урорек при преждевременна еякулация, може ли да се приема само „при нужда“ или трябва редовно ?

 4. Здравейте , аз съм жена на 22 години
  Сиптомите ми са често уриниране
  Когато уринирам започвам с напан
  И 2 уролога ме гледаха и двата заключиха ,че трябва да мина изследване за разширена уродинамика със съмнение за серъхчувствителен пикъчен мехур .
  Излезе ,че не е това и съм имала някакво стягане и ми изписаха урорек 8мг .. когато прочетох за лекарството се оказа ,че се предпиславало за ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ С РАЗШИРЕНА ПРОСТАТА …. и беше подчертано само за мъже !?????

  • Здравейте Габриела,
   По принцип медикамента може да бъде приеман и от жени, но във вашият случай има по-добри медикаменти които биха ви помогнали много повече.
   Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment