vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с простатата и нейните заболявания. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

378 коментара

 1. Здравейте КОСТАДИН,
  Най-честата причина при такива оплаквания е инфекция. Моят съвет към вас е да си направите микробиологично изследване на стерилна урина. Но не са изключени и други причини. Липсва много информация за самата операция, вашата възраст, има ли някакъв друг вид терапия за рака и т.н.
  Успех!

 2. Здравейте доктор Василев,
  Благодаря ви за възможността за консултация, която давате в този сайт. Моля по възможност и мен да консултирате, за което благодаря предварително.
  На 59 г. съм. Като студент първи курс, преди повече от 35 години, бях на бригада и обстоятелствата бяха такива, че почти месец ми се налагаше по цял ден да не уринирам. Оттогава ми се повреди пикочния мехур – започнах да уринирам много често и това продължава и до сега. ПСА ми е около 2, простата 4 на 4. Остатъчна урина около 100 мл. Приемам Омник. Преди две години приемах Везомни.
  Вечер уринирам през един-два часа. Мерил съм количеството на урината през ноща-между един и два литра.
  Правил съм изследване на урина и еякулат – винаги има наличие на ешерихия коли.
  При уриниране нощно време, се появява и друг проблем – много силна ерекция, която ми пречи да пикая, чакам по 10 мин. да падне, за да може да се изпикая.
  Бил съм при няколко уролога , вкл. ваш колега професор – мненията са противоположни – от незабавна операция на простатата, до лечение на нерви, ускорен метаболизъм, биологични особенности – уголемен пикочен мехур с тънки стени и слаби мускули.
  Нямам внезапни позиви за уриниране.
  Това ми е проблема, постарах се да бъда кратък.
  Моля за вашето мнение.
  Благодаря ви още веднъж

 3. Здравейте Димо Димитров,
  Вие имате най-вероятно хронична инфекция която в годините не е лекувана правилно и тя е причината за сегашното ви състояние. ПСА е в норма което изключва рак на простатата. Медикамента който приемате е добър, но е необходим антибиотичен курс с физиотерапия за да се подоби състоянието ви.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане