vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с простатата и нейните заболявания. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

322 коментара
 1. Здравейте Християн Димитров,
  Нам-вероятно си имате късо гемче което трябва да се оперира, а именно то е причината за оплакванията които имате. В сайта има доста информация за късо гемче, може да прочетете повече за него там.
  Успех!

 2. Vladimir Dimitrov

  Здравейте.Имам кръв в спермата по и силно се безпокоя за излекуването му понеже се намирам и живея в Англия. Тук ми направиха почти всички изследвания по проблема като цитоскоп,кръвните и дори X Ray ренген.всичко било в норма но аз продължавам да имам кръв в спермата. Моля споделете вашето мнение и какво точно се случва с мен и как да стигна до успешно излекуване!

 3. Здравейте Vladimir Dimitrov,
  Кръвта в спермата е признак на инфекция и най-често се доказва с микробиологично изследване на на спермата. Лечението е антибиотично, пробължително, а понякога се налага комбинация от няколко антибиотика до излекуване на проблема.
  Успех!

 4. Николай Александров

  Здравейте д-р Василев.От около година съм по урологични кабинети със оплаквания и не усещам почти никакво подобрение.Всичко започна със болки ниско долу в ляво на корема и подуване на левия тестис.Веднага отидох във спешното кадето ми казаха възпаление на уретрата.След приведено лечение антибиотик и някакви ампули за пречистване отокет във тестиса ми поспадна но остана високо разположен във скротума,излезнаха ми и разширени вени.От тогава съм по урологични кабинети и всеки ме тъпче със антибиотици.Изследванията които съм си правил са:микробиология на еякулат-чисто,спермограма:тератозооспермия по думите на андроложката има леки отклонения.Преди нямах много проблеми със еректилна дисфукция,но сега заради стрес ли заради какво почти не ми се мисли за секс.Във момента пак съм на антибиотици:таваник и омник токас.Казах на уролога,че имам някакви прозрачни бучки във семенната течност а той ме увери,че е било нормално.Не съм си правил изследвания на тестостерон и туморни маркери.Какво ще ме посъветвате…БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО…

 5. Веселка Кискинова

  Здравейте,
  Баща ми е на 69 г. и има оголемена простата (4 на 6). От две години непрекъсното пие Омник токас, през месец април прекъсна употребата му за два месец, като за това време пиеше Простект ( видниалкален екстракт, хранителна добавка). След това започна пак да си пие Омник Токас, но не наблюдаваме подобрение, непрекъсното има чувство за уриниране, а уринира съвсем малко. Правени са му изследвания за PSA, които са му в норма. Може ли да ни посъветвате какво да вземем да пие, или да направим? От три дни сме взели Простенал перфект, но няма подобрение.
  Предварително Благодаря за отговора!

 6. Здравейте Веселка Кискинова,
  Най-малкото което може да направите е да пуснете изследване на стерилна урина и простенала е доста слаб медикамет за него. Вие от по-силно лекарсто сте преминали към по-слабо. Терапията му трябва да бъде променена, но за съжаление тук по интернет няма как да ви изпиша рецепта.
  Успех!

 7. Здравейте Николай Александров,
  Тъй като нещата при вас са малко объркани е добре да посетите кабинета за преглед за да уточним диагнозата както и да предприемем адекватно лечение. Добре е да си изследвате и туморните маркери за тестиси.
  Успех!

Задайте ни въпрос

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit