Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Доц. Васил Василев – Уролог

За префлед и консултация с уролог:

Урологичен Център „Доц. Василев“, ул. Пчела №*, София

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

376 коментара

 1. Възможно ли е от лоша интимна хигиена и не често сменяне на бельото да се появи парене на главичката на пениса без да съм имал никакви интимни контакти 7 години и как се лекува това с промивки с тетра или с гелове някакви

  • Здравейте Даниел,
   Това рядко може да се случи, но не може да се отрече. Лечението е различно според заболяването. Освен промивки, третиране с кремове и гелово е възможно да се наложи и антибиотично лечение.
   Успех!

 2. Здравейте докторе как е правилно да се пое вода и по колко защото като изпия половин един литър вода ба един път после ми се ходи до тоалетна на всеки 15-20 мин защо става това и как е правилно да се пие водата на всеки час по 100-150 милилитра или по друг начин и каква вода е хубаво да се пие всеки ден минерална изворна и т.н мерси за лтглвора

  • Здравейте Румен,
   Няма правила за пиене на вода. Приемането на течности може да става по всяко време и в каквито количества желае човек. На ден е добре да се приемат около два литра течности. Конкретно водата трябва да се редува-минерална, изворна и тн. При вас най-вероятно има проблем в пикочоотделителната система и е необходимо да посетите лекар за преглед.
   Успех!

 3. Здр докторе девствен съм и реших да си направя изследване на спермокултурата защото ми пареше на главичката и беше червена и при две изследвания за 1 месец ми откриха първо бактерията klebsiella oxytoca и след 20 дена enterococus faecalis при изследване на спермокултурата възможно ли е аз да съм замърсил спермата защото нито си бях измил ръцете и пениса преди мастробацията и сложих малко от слюнката си върху пениса си като мастробирах за да е по влажен иначе беше сух

  • Здравейте Rado,
   Абсолютно е възможно да сте замърсил материала, по начина по който е даден. За реални резултати е необходимо да се спазва хигиена и стерилност.
   Успех!

 4. Здравейте! Имам следния проблем! От месец чувствам следното. Позиви за уриниране , много често нощем. Напъни са уриниране по някога. Струята е слаба, но не мога да кажа , че не достатъчно уриниране! Левкоцитите в урината са повишени! Благодаря за компетентния Ви отговор, който ще получа.

  • Здравейте Румяна Петрова,
   Причините за тези оплаквания могат да бъдат много и различни. Може да се дължи на инфекция, на проблем с шийката на мехура или физиологични нарушения на самия мехур, но е възможно да има и друга причина. Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед за да се направят необходимите изследвания и да се установи причината и съответно предприеме необходимото лечение.
   Успех!

 5. Адмирации за брилянтната работа на Др.Йотовски. Потърсих помощ от проблем поради фимоза и ми се наложи лазарно обрязване. Др. Йотовски се справи перфектно през целия процес на лечението ми – от прегледа до пълното ми възстановяване. С голяма загриженост и пълно разбиране към притесненията и страховете ми той намери подход да ми обясни и да ме успокои. Операцията премина като по ноти. И отново при преминаването през седоперационния възстановителен период имах пълното внимание и обгрижване от този прекрасен човек. Казвам “човек” защото не всеки лекар е човек. Хиляди благодарности и най-добри пожелания за човека i specialist Др.Йотовски ! ! !

 6. Адмирации за брилянтната работа на Др.Йотовски. Потърсих помощ от проблем поради фимоза и ми се наложи лазарно обрязване. Др. Йотовски се справи перфектно през целия процес на лечението ми – от прегледа до пълното ми възстановяване. С голяма загриженост и пълно разбиране към притесненията и страховете ми той намери подход да ми обясни и да ме успокои. Операцията премина като по ноти. И отново при преминаването през седоперационния възстановителен период имах пълното внимание и обгрижване от този прекрасен човек. Казвам “човек” защото не всеки лекар е човек. Хиляди благодарности и най-добри пожелания за човека и специалист Др.Йотовски ! ! !

 7. Здравейте доктор Василев. От година кожата на главата е доста суха, а кожата след нея на самия пенис е толкова суха че при ерекция се напуква и се бели. В някои случаи даже се цепи и стават дълбоки болезнените линии. Нямам сърбеж или парене.

  • Здравейте Владимир,
   Вие най-вероятно имате фимоза, а лечението е оперативно-обрязване. Кремовете биха отложили операцията, но решението на проблема е обрязване.
   Успех!

 8. Здравейте!
  Подходяща ли е физиотерапия при възпалени уретра и простата (от повече от месец) или трябва да е отминало възпалението?

 9. Добър ден, д-р Василев!Имам стент дабъл джей в десния бъбрек и на 20.01 предстои да ми го свалят.Притеснявам се от обстановката,от евентуална болка.Бих искала да Ви помоля да ми обясните процедурата по сваляне стъпка по стъпка,от тръгването ми за болницата до прибирането им вкъщи.Стента не е с влакно,вътре в тялото е.Благодаря!

  • Здравейте Василка Василева,
   Няма нищо страшно и притеснително. Пътя на приемане го знаете, вече сте го изминала веднъж при поставянето. Изваждането може да бъде с местна или венозна упойка и става за няколко минути. Няма нищо страшно и притеснително. Стент може да се извади и амбулаторно в кабинет, не е задължително да има прием в болница. След свалянето пациента става и си тръгва. Болки няма.
   Успех!

 10. Здравейте пуснах изследване за уретрален секрет и пише 1-2 флегални трихомоюони на 1 зрително поле какво означава това

 11. Здравейте. От 3-4 месеца горе долу през 10-12 дни съм със силни болки в кръста, които преминават в дясната страна и после ниско долу. В пика на болката започва и повръщане. Посетих нефролог, откри ми камък в десния бъбрек 5мм и много песъчинки в двата. Проведохме 5 дневно антибиотично лечение и вече 2 пъти ми изписват билкови хапчета да спомогнат изхвърлянето, но болките през седмица, две се появяват пак и сякаш развитие няма. Пия хапчета, вода, чайове, но това състояние не се променя. Нормално ли е да имам „кризи“ толкова често, това кризи ли са, друг ли е приблема, нзм какво се случва и нзм какво да правя.

  • Здравейте Милена,
   Не е нормално да получавате кризи през 10-12 дни в рамките на 3-4 месеца. проблема може да не е камъка в бъбрека, примерно камък в жлъчката или неврологичен. Моят съвет към вас е да се консултирате с гастроентеролог при необходимост и коремен хирург, но ако причината за оплакванията е камъка ви е необходим уролог.
   Успех!

 12. здр от месец имам парене и болка в тестисите често уриниране

  • Здравейте Ерол Исуфов,
   Тези оплаквания се дължат най-често на инфекция. Необходимо е да си направите микробиологично изследване на еякулат и да посетите лекар за преглед.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment