vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с простатита. Не се колебайте да ни пишете. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. 

В отговор на повечето въпроси относно простатита ви предлагаме следната статия, посветена на това заболяване.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

111 коментара

 1. Здравейте доктор Василев, имате ли наблюдения при адекватно лечение на хроничен простатит след колко време изчезват симптомите?

  Направих много дълго лечение и от април месец изследванията ми са отрицателни и като цяло се чувствам по-добре, но има периоди когато времето застуди или при запек, симптомите на простатита се завръщат с всичка сила.
  Възможно ли е да има дълъг период на възстановяване?

 2. Здравейте nikolai,
  Да, наистина периода на възтановяване е дълъг и бавен. Абсолютно нормални са оплакванията които описвате.
  Успех!

 3. Здравейте, д-р Василев!
  В периода 2009-2020 г. лекувах хроничен бактериален простатит, причинен от Ентерокок фекалис (доказан многократно с микробиология на простатен секрет + ДНК изследване в Геника). Едва в края на 2020г. успях да се изчистя от бактерията с 10-дневен курс интравенозни вливания Ванкомицин.
  Парадоксално, месец след като изследванията ми доказаха, че бактерията е унищожена, спонтанно се появи еректилна дисфункция (ЕД). Правих изследвания на полови хормони – всички са в норма. Правих консултация с ендокринолог, който отрича хормонална причина за ЕД. По препоръка на уролог направих първоначално 3-месечен курс с Героцилан (една таблетка от 5 мг дневно). Докато го приемах, ерекцията беше супер, но веднага, когато го спрях, ЕД се възвърна. Пробвах още 3 месеца – резултатът е същият. Веднага, след като спра Героцилан, проблемите с ерекцията се възобновяват. Бих искал да Ви помоля за съвет какво бих могъл да предприема още. Щом Героцилан възстановява ерекцията ми, налага ли се да правя динамичен доплер на кръвоносните съдове на пениса или други изследвания? Предварително благодаря!

 4. Здравейте Ник,
  След като всичко е наред в изследванията, то причината за тази еректилна дисфункция може да е чисто психологическа. Моята препоръка е да се консултирате и с психолог.
  Успех!

 5. Здравейте!
  Какво е мнението Ви за прием на хранителни добавки от сорта на Спимен форте и Мака за лечение на еректилна дисфункция като алтернатива на терапия с Тадалафил?

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане