Информацията в този раздел от сайта е насочена предимно към специалисти Уролози. Той все още се развива и очакваме Вашите предложения и коментари, за да го направим още по-полезен и интересен за всички. Предлагме Ви следните рубрики:

„УРОНЕТ“ Електорнен вариант на списанието на Българската Асоциация по Урология, Нефрология и   Трансплантология

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

ДИСКУСИИ

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

3 коментара

 1. здравейте,
  имам момиченце на 6 годинки,и преди 4 месеца започна много често да пишка,отидохме на лекар и я гледаха на екограф-останови се че задържа урина в десния бъбрек,изследванията и бяха добри нямаше инфекция, изписахани нелидикс за 10 дни да пие и след това отидохме на контролен преглед -всичко се беше оправило. но преди около месец нещата се повториха пак -изписаха и пак антибиотик за 10 дни но за в момента няма никакъв ефект- и не могат да ми обяснят на какво се дължи ,незнам какво да правя? какво ще ме посъветвате? благодаря

  • Здравейте Цветослава,
   Може би е добре да се направи микробиологично изследване на урината (стерилна урина), за да се каже със сигурност има или няма инфекция, и ако има дали нелидиксът е подходящият антибиотик.
   Успех!

 2. Здравейте, аз съм на 34години и преди 10 месеца ми беше премахнат левия бъбрек, защото имаше тумор, който всъшност се оказа рак 2-ри стадии без разсейки. По принцип всичко е наред сега при мен, но забелязах нещо което ми се стори странно. Аз обичам да хапвам червено цвекло на салата или на сок, но вчера забелязах че след като на вечеря ядох такава салата 3 часа по-късно урината ми беше леко розова. Това нормално ле е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Post comment