vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с мъжката полова система. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

746 коментара

 1. Здравейте др.Василев баща ми е на 68 г има от дясната страна в слабините угромна подутина която е видима дори през дрехи .Той казва че е херния и че ще се оправи но аз не мисля така защото това което виждам не е нормално .Въпроса ми е опасна ли е хернията независимо големината и какви са последствията ,и въобще дали е херния или някакво раково или туморно образование .Благодаря !

 2. Здравейте Миглена Милкова,
  Ако баща ви има херния е необходимо да посети коремен хирург за преглед. Хернията се лекува оперативно. Ако има хидроцеле на тестиса е необходимо да посети уролог за преглед, лечението пак е оперативно. При всички случаи е необходимо да посети лекар може би на първо място личния.
  Успех!

 3. Добър ден Д-р Василев имам стрептококи в урината вече от година имам страшни болки в долната част на гърба и главичката на пениса, като го смачкам малко независимо, кой час от деня излиза зелен гной от главичката от какво може дае.!!

 4. Здравейте Radomir,
  Вие имате инфекция която трябва да се лекува. Може би сте я лекувал, но лечението не провеждано правилно. Трябва да посетите лекар за точна диагностика и правилна терапия.
  Успех!

 5. Здравейте докторе!
  От няколко седмици от дясната страна на главичката се появи нещо като петно, леко червеникаво, няма сърбеж, няма болка… Последно време ( една седмица) почна да се покрива с нещо бяло на цвят ( прилича на тънка кожа) ако го потъркам леко пада..
  Не знам какво е и моля за съвет.
  На двадесет години съм сексуални активен.
  Благодаря предварително!

 6. Здравейте Александър,
  Съветвам ви да се консултирате с колегите дерматолози, макар и на пениса това е кожен проблем.
  Успех!

 7. Здравейте Докторе. На 22 години съм. В първите 3-4 години от активния ми полов живот в леглото издържах по 40-60минути но в последните 2 години някак си това рязко се промени и сега са няколко минутки ако не и секунди в някои случаи. Това също се появи с още два симптома, единия от който е странна консистениция и лош вкус на спермата казано от приятелката ми. И лоша миризмиа след еякулация и най вече след мастурбация. Много бих ви бил благодарен ако ме насочите в това какво да направя тъй като това е голям проблем за мен. Благодаря ви предварително.

 8. Здравейте Евгении,
  Вие най-вероятно имате инфекция, необходимо е да си направите микробиологично изследване на спаермата и с готовите резултати да посетите лекар за преглед за да се предприеме лечение.
  Успех!

 9. Здравейте Д-р Василев , преди въпросът ми бих искал да Ви кажа , че съм идвал при вас за премахване на късо гемче и нямам проблеми с това вече, за което съм Ви много благодарен. Но от около година и нещо имам един проблем, за който ще ми трябва вашия съвет. Става дума за „Петна на Фордайс“(Fordayce spots) по външната страна на кожата на пениса. Много ще съм Ви благодарен ако ми дадете съвет как могат тези така наречени „мастни пъпки“ да изчезнат.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане