vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Доц. Васил Василев – Уролог

За преглед и консултация с уролог:

Урологичен Център „Доц. Василев“, ул. Пчела №*, София

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с мъжката полова система. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

822 коментара

 1. Здравейте,
  Баща ми е с увеличена простата и инконтиненция, с прекаран инсулт е. Има ли възможност за медийаментозно лечение на инконтиненцията? Приема Уромакс, но е дава ефект?

  • Здравейте София Добрева,
   Има възможност за медикаментозно лечение, но ако то няма ефект можеби ще е добре на баща ви да бъде поставен катетър при условие, че не може да бъде извършено оперативно лечение.
   Успех!

 2. Здравейте! Докато приемах медикамента Мотилиум (домперидон), по някакъв начин се увреди механизмът на ерекцията при мен. Либидото ми рязко намаля, ерекцията ми е непълна. Вече мина доста време, откакто спрях да приемам Мотилиум, но еректилните смущения не отшумяват. Според Вас с какъв специалист трябва да се консултирам? Дали терапия с допаминов агонист би била уместна в моя случай? Предварително Ви благодаря!

  • Здравейте Слав Славов,
   Би трябвало след спиране приеама на медикамента да се възтанови състоянието ви. Не предприемайте самолечение преди консултация с лекар. Добре е да посетите лекар-уролог за консултация.
   Успех!

 3. Здравейте! На 35 години съм и от няколко месеца ерекцията ми е слаба. Установих, че прием на Л-аргинин в дози от 3000 мг и повече (пробвал съм максимум до 6000 мг дневно) ми влияе отлично на ерекцията. Бих искал да Ви попитам дали има проблем да приемам Л-аргинин в такива дози и за какъв период най-дълго, без да има риск за здравето. Поздрави

  • Здравейте Руслан Трайков,
   Продукта може да се приема, но не постоянно. Колко е необходимо и дали изобщо трябва да се приема заради проблема с ерекцията мога ви кажа след преглед. Тези състояния са много деликатни и понякога причината се оказва чисто психологическа, а не с физиологичен произход.
   Успех!

 4. Здравейте! На 37 години съм и имам еректилни смущения. Всичките ми полови хормони са в норма. Нямам наднормено негло, холестеролът и глюкозата също са в норма. Пробвах различни хранителни добавки и установих, че най-добра ерекция получавам след прием на Л-аргинин (2000 мг или повече). Когато не приемам Л-аргинин, ерекцията е слаба или напълно липсва. Според Вас, това означава ли, че в моя случай еректилната дисфункция е със съдов произход и как бих могъл да възстановя способността на организма по естествен път да произвежда азотен оксид?

  • Здравейте Руди,
   Л-аргинина е добавка която подобрява процесите в организма, но не може да се приема постоянно. Ако проблема е със съдов произход при вас освен ерекцията ще има и други органи засегнати, т.е ще имате проблем и на други места. На локално ниво само ерекция, без прием на медикаменти за подобряване на състоянието бихте могли да проведете курс с shock wave терапия. За нея повече информация може да научите в сайта.
   Успех!

 5. Здравейте д-р Василев!

  Пилето на детето ми беше забелено от педиатър, когато беше бебе на няколко месеца. В последствие отново се получи срастване. В момента детето ми е на 8 години и отворът е доста тесен (недостатъчен да мине главичката от там). Не му пречи да пишка, нито е имал някакви възпаления. Въпросът ми е – трябва ли да се извърши някаква оперативна намеса, за да се забели пишлето или трябва да изчакаме до пубертет?

  • Здравейте Галя,
   Най-вероятно ще се наложи обрязване, ако не може изобщо да се забели главичката. Не чакайте защото проблема се усложнява. Необходимо е да се консултирате с колегите детски уролози.
   Успех!

 6. Здравейте! Мъж на 37 години съм. Преди около година внезапно ми се появи еректилна дисфункция. Правих изследвания на хормони, както и микробиология – всичко е в норма. Когато приемам медикаменти от рода на Тадилекто и Героцилан, дори и в доза от 5 мг, ерекцията ми е добра. За съжаление страничните им ефекти са много неприятни за мен и реших да потърся друго, по дългосрочно решение. Консултирах се с уролог, ендокринолог и невролог и ми предстои да приложа терапия с Нивалин. Моля за Вашето мнение – до каква степен според Вас този медикамент би могъл да ми помогне да възстановя нормалната си еректилна функция, без да се налага постоянно да приемам разни добавки за добра ерекция? Предварително Ви благодаря!

  • Здравейте Руменов,
   Този медикамент в практиката си не го използвам за лечение на проблем с ерекцията. Съветвам ви да се консултирате с колегата който го е предписал.
   Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Post comment