vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с мъжката полова система. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

580 коментара
 1. Mixail

  Здравейте, д-р Василев
  Веднъж при еякулация забелязах много малко кръв около 2-3 малки точки,не изпитвам никакви болки нито пък парене при уриниране.
  Въпроса ми е има ли повод за притеснение?
  Благодаря ви предварително

 2. Божидар

  Здравейте д-р Василев,имам един проблем който е отдавна но не съм му обръщал много внимание просто някои момичета като видят и им става странно,от едната страна под главичката до гемчето имам образувано като една торбичка леко надуто нито ме боли нищо не ми пречи по време на секс.Просто изглежда по различно и може би е на чисто естетична основа и ми създава дискомфорт.Това е откакто се помня но никога не съм се допитвал,имали ли сте такива случаи?Благодаря!!!

 3. Здравейте Ivan,
  Качеството на снимката не е много добро, но не виждам нищо притеснително като урологичен проблем. Моят съвет към вас е да се консултирате с дерматолог.
  Успех!

 4. Здравейте Емил,
  Няма нищо притеснително в това, че липсва сутрешна ерекция. Щом нещата при възбуда и секс са наред и няма проблем с ерекцията и секса то няма за какво да се притеснявате.
  Успех!

 5. Здравейте Mixail,
  Добре е в този случай да си направите микробиологично изследване на еякулат, защото най-вероятно имате инфекция.
  Успех!

 6. Здарвейте Божидар,
  Нам-вероятно съм имал такива случай, но за да ви кажа какво е със сигурност трябва да ви прегледам.
  Успех!

 7. Николай

  Здравейте! Имам проблем, който ми създава голям дискомфорт. Преди около 3 месеца забелязах сутринта зачервяване на главичката на пениса (на червени точки), парене и образуване на смегма. GP то ми каза, че е гъбична инфекция и ми предписа Микомакс и Канестен. Нещата се пооправиха и сега излизат леко само при възбуда. Проблемът е, че главичката ми стана доста суха и особенно малко след измиване и подсушаване, направо ми залепва за кожичката. Забелването тогава става доста по-трудно, но нямам стеснение на самата кожа. Навлажна ли го-всичко е ОК. Ходих на уролог, но според неговия бърз поглед, съм премахнал гъбичките. Два пъти давах първа урина за Урукултура – всичко ОК. Усещам и лек дискомфорт на ануса като след продължителен запек. Ще се радвам за малко помощ и насоки от Вас.

 8. Maxim Koropceanu

  Добър ден д-р Василев. Имам от 2 месеца болка и дискомфорт в левия тестис. На опипване се усещат като 2,3 прави венички. Понякога е лека болка, понякога дискомфорт, понякога леко парене. На моменти ме предърпва пареща болка от вътрешната страна на лявото бедро през тестиса към долната част в ляво на стомаха . Надявам се да помогнете.

 9. Здравейте Maxim Koropceanu,
  Така описаните оплаквания по-скоро приличан на ингвинална херния. Моят съвет към вас е да се консултирате първо с коремен хирург и ако той отхвърли херния тогава да бъдете прегледан от уролог.
  Успех!

 10. Здравейте Николай,
  Моят съвет към вас е да се консултирате с дерматолог, защото макар и на пениса това е проблем свързан със кожата.
  Успех!

Задайте ни въпрос

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit