vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с мъжката полова система. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

636 коментара

 1. Здравейте Georgi,
  Бих ви посъветвал да си направите микробиологично изследване на еякулат и с готови резултати да посетите лекар за преглед. Най-вероятно инфекциатя още не е минала и трябва се продължи лечението.
  Успех!

 2. Здравейте Иван Парев,
  За да поставя точна диагноза е необходимо да ви прегледам. От написаните оплаквания, вие най вероятно имате фимоза.
  Успех!

 3. Здравейте!Имам следния проблем имам зачервени пъпки по главичката на пениса възможно ли е да е някакво венерическо заболяване и ако не какво може да е друго?

 4. Здравейте Nikolai,
  Най-вероятно имате гъбична инфекция, но не е изключено да бъде и венерическо заболяване. Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед.
  Успех!

 5. Здравейте Д-р Василев! от няколко месеца забелязвам че по ръба на главичката на пениса и малко по надолу към препуциума имам някакви пъпчици и мисля че са папули. Ходих при ваш колега на преглед, но той каза че нищо ми няма и ми даде две мазила но ефект няма.Какво ще ме посъветвате? Никога не съм имал сексуален контакт и съм на 17.

 6. Здравейте Петър,
  Най-вероятно са перлени папули. Тук в сайта има доста информация за тях, има и клип който може да прегледате.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане