vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с мъжката полова система. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

718 коментара

 1. Здравейте Миро К,
  Не би трябвало васкулита на средните съдове да оказва някакво влияние върху ерекцията. Елемантарното изследване което може да си направите за преждевременна еякулация е микробиологично изследване на сперма.
  Успех!

 2. Здравейте, мисля, че гемчето ми е късо, тъй като изпитвам дискомфорт при ерекция и опъване при заголване, въпросът ми е може ли направо да се обрежа и каква ще бъде цената за извършването на тази манипулация, благодаря и хубав ден!

 3. Здравейте Ivaylo,
  Възможно е да бъдете обрязан по медицински показатели при налачие на фимоза. Предвид епидемичната обстановка в страната към момента плановите операции са преустановени до нормализиране на ситуацията в страната. Амбулаторно е възможно да бъде отсранено само гемчето.
  Успех!

 4. Здравейте! Преди две години бях диагностициран с ХИВ. От тогава съм на терапия и нивото на вируса е в стойности в които не мога да го предам.Предвид ситуацията , в която се намирам ще бъде ли възможно да се подложа на обрязване? Благодаря предварително

 5. Здравейте напоследък имам слаба ерекция трудно се възбуждам а преди полов акт ми пада със мастурбиране нямам проблем какъв може да е проблема притеснен съм

 6. Здравейте Тодор,
  Операцията може да бъде извършена, ако има медицинска причина за нея. Необходимо е да информирате екипа за придружаващото заболяване.
  Успех!

 7. Здравейте Димитър,
  От споделените оплаквания няма причина за притеснение. Най-вероятно причината е чисто психологическа и с времето ще отшуми.
  Успех!

 8. Здравейте, господин – Василев!
  Аз съм на 14 и открих нещо странно в горната част на тестова.На допир е леко твърдо ,горе-долу гладко с неправилна форма.
  Четох в интернет и от опипване к сравняване със снимка,мисля че е testicle apendix.
  Въпросът е как не съм ги усещал до сега и какво да правя?

 9. Здравейте,
  На 15 години съм и преди два дена се появи странно образование на ствола на пениса ми, не е близо до главипката ми и няма такива други образования, изглежда като гнойна пъпка, твърдо е и има лека болка при допир, изтисках го и потече малко гной, днес също, но беше малко повече и беше и по безцветно и по течно. Въпроса ми е какво е това и трябва ли да отида на преглед и какво да предприема?

 10. Здравейте Eftim,
  Най-вероятно опипвате нормални анатомични структури. Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед.
  Успех!

 11. Здравейте Niki,
  Ако оплакванията не са отшумели и все още продължават ви съветвам да посетите лекар-дерматолог за преглед. Макар и на пениса това е кожен проблем.
  Успех!

 12. Здравейте,
  опериран съм веднъж от Фимоза, като оперативната намеса беше със скалп и конци, без лазер. Операцията беше преди около 2 години, като към днешна дата единственият недостатък е начинът по който стои белега. Зад главичката на пениса има нещо като пръстенче от обрязаната кожа и си личи, къде е шито с конците. Това разбира се не ми харесва особено и въпроса ми е, ако се премине втора операция чрез лазер, ще има ли визуален ефект? Без да остане подута кожа зад главичката и без толкова да личат къде са минавали старите конци. Дали лазера е по-добрата чисто естестически алтернатива за повторната намеса?
  Благодаря.

 13. Здравейте Заинтересован пациент,
  Лазерното обрязване има по-добър козметичен ефект от стандартната операция, но когато е първично. При вече направена операция и второ рязане има риск от създаване на други не козметични проблеми.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане