vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с мъжката полова система. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

678 коментара

 1. Здравейте Валентин,
  За да поставя диагноза е необходимо да ви прегледма, но от написаните оплаквания се разбира, че става въпрос за проблем свързан с кожата на пениса и ви препоръчвам да се консултирате с лекар-дерматолог.
  Успех!

 2. Здравейте Марко,
  Оперативно лечение се извършва само по медицински показатели. За мен финансовата част не е от значение, но нямам идея какви са ви оплакванията и ако се налага оперативно лечение няма как да ви го спестя.
  Успех!

 3. Здравейте Мартин,
  От написаните оплаквания няма нищо притеснително. Всеки организъм реагира по различен начин. Изсчакайте около седмица и ако болката продължава е добре да ви прегледа лекар.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане