vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с пикочния мехур. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

305 коментара

 1. Здравейте Александър,
  За да ви помогна е необходимо да ви прегледам и да се запозная със сътоянието ви, историята на заболяването и как е лекувано до този момент. Така по интернет няма как да ви предпиша терапия. Моят съвет е да си запазите час за консултация.
  Успех!

 2. Добър ден докторе. Имам следния проблем преблизително седмица трябва да се напъвам за да се изходя по малка нужда доста е неприятно имам и малко болки ниско доло в корема но не са чести можели да ми дадете някъкав съвет?

 3. Здрвейте Вера,
  Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед и ехография. Такива оплаквания най-често се дължат на възпаление, но не са изключени и други проблеми свързани с мехура или мехурната шийка.
  Успех!

 4. Здравейте,моята майка в рамките на 1 мес за втори път е с цистит.Заради възрастта пие медикаменти за разреждане на кръвта/ксералто/Какво може да пие сега.Опитах да се свържа с личната и лекарка,но не отговаря.Предишният п ът е пила медикамент само 1 хапче,но не помни какво.Бихте ли могли да кажете,какво да пие сега.Знам,че не е удачно лечение на мейл,но тя е в провинцията и периодично има такива проблеми,а не знам какво да дам.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане