vuprosi-dr-vasilev

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Предлагаме и този раздел от сайта на всеки желаещ да зададе писмен въпрос свързан с пикочния мехур. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно.

Правилата за ползване и коментиране в сайта и форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

313 коментара

 1. Здравейте Александър,
  За да ви помогна е необходимо да ви прегледам и да се запозная със сътоянието ви, историята на заболяването и как е лекувано до този момент. Така по интернет няма как да ви предпиша терапия. Моят съвет е да си запазите час за консултация.
  Успех!

 2. Добър ден докторе. Имам следния проблем преблизително седмица трябва да се напъвам за да се изходя по малка нужда доста е неприятно имам и малко болки ниско доло в корема но не са чести можели да ми дадете някъкав съвет?

 3. Здрвейте Вера,
  Моят съвет към вас е да посетите лекар за преглед и ехография. Такива оплаквания най-често се дължат на възпаление, но не са изключени и други проблеми свързани с мехура или мехурната шийка.
  Успех!

 4. Здравейте,моята майка в рамките на 1 мес за втори път е с цистит.Заради възрастта пие медикаменти за разреждане на кръвта/ксералто/Какво може да пие сега.Опитах да се свържа с личната и лекарка,но не отговаря.Предишният п ът е пила медикамент само 1 хапче,но не помни какво.Бихте ли могли да кажете,какво да пие сега.Знам,че не е удачно лечение на мейл,но тя е в провинцията и периодично има такива проблеми,а не знам какво да дам.

 5. Здравейте Докторе!Аз имам хипер активен пикочен мехур .Имам две операции на пикочния мехур-едната безкръвна и операция маршал.Въпреки това често уринирам.Не мога да изляза дори на разходка.На 66 години съм в момента.Какво да правя?

 6. Здравейте Павлинка Авгелова,
  Препоръчвам ви да си запишете час за преглед и консултация за да се запозная по подробно със сътоянието ви и да обсъдим какви са възможностите за лечение.
  Успех!

 7. Добър ден. Имам неприятна миризма от пениса,дори когато се изкъпя след половин час миризмата отново се връща. Искам да попитам на какво се дължи.Ходих на уролог,правиха ми изследвания за гъбички но бях в нормата и така 1 година не могат да разберат на какво се дължи.

 8. Здравейте Иван,
  Без да ви прегледам е трудно да поставя конкретна диагноза или да дам съвет за лечение, но като краен вариент при неповлияващо се лечение от медикаменти може да помислите за обрязване.
  Успех!

 9. Здравейте. Бих искала да попитам какво означава ед. левк. и еритр. в урина-седимент? Също така, това алармиращо ли е? Всички останали показатели в урина са в норма, на 24 години съм.
  Благодаря Ви!

 10. Здравейте Ани Василева,
  Това не е притеснително, но е неонходимо да се проследи във времето. По принцип трябва да бъдат отрицателни резултатите.
  Успех!

 11. Здравейте д-р Василев Моя съпруг юни мес миналата год му правиха операция през корема за тумор на пикочен мехур. След 6мес през декември мин год пак постъпи в болницата тумора му бил станал над 5 см гориха го с лазер Става 1 мес изхвърля съсиреци имам съмнение че нищо не е свършено Посъветвайте ни какво да правим С поздрави Галина

 12. Здравейте Галина Ангелова,
  Не е нормално един месец след такава операция съпругът ви да изхвърля съсиреци. Моят съвет към вас е да потърсите второ мнение и преглед при друг лекар.
  Успех!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Публикуане